Za poroko brez prič se v zadnjem času odloča vse več parov, ki želijo svojo ljubezen okronati v intinem vzdušju svoje najljubše osebe. Ena takšnih se je odvila tudi na portoroški plaži Meduza.

Pretekli teden se je na portoroški plaži Meduza zgodil prav poseben dogodek, kjer so plavalci kar iz morja lahko opazovali poroko, ki je potekala na Belem pomolu Hotelov LifeClass Portorož.

Poročil se je simpatičen par iz Štajerske, ki je postal tudi prvi par, ki se je na pomolu plaže Meduza poročil brez prič in drugih povabljencev. Družbo sta jima delala le matičarja.

Beli pomol je pričara čaroben ambient, ki so nadgradili še vonj po morju, nežno valovanje belih zaves in romantična večerja ob pogledu na morje, sveče in sončni zahod. Vsekakor dragoceni trenutki, ki si jih bosta mladoporočenca zapomnila za vedno.

Poroko v organizaciji Mind Hotel Slovenija – LifeClass Hotels & Spa, je fotografiral Matej Lančič, katerea dih jemajoče fotografije je strnil v prekrasno fotozgodbo, ki si jo lahko ogledate TUKAJ.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Bolj eko poroka? Seveda, tudi to je možno!