SkyShowtime je danes razkril, da bosta prvi dve epizodi nove serije Frasier, v kateri Kelsey Grammer zaigra vlogo Frasierja Crana, ki je bila tudi nagrajena z nagrado emmy, 3. novembra ekskluzivno na voljo na SkyShowtime, nove epizode pa bodo nato prihajale vsak petek.
Besedilo: PR; Fotografije: SkyShowtime

V novi 10-delni seriji, posneti pred občinstvom v studiu Paramount Studios v Los Angelesu, spremljamo Frasierja Crana (Grammer) v novem poglavju njegovega življenja. Vrne se v Boston, kjer se mora spopasti z novimi izzivi, vzpostaviti nove odnose in končno izpolniti stare sanje.

Frasier je nazaj!

Poleg Grammerja v novi seriji nastopa tudi Jack Cutmore-Scott kot Frasierjev sin Freddy; Nicholas Lyndhurst je Frasierjev nekdanji sošolec Alan, ki je postal univerzitetni profesor; Toks Olagundoye je Olivia, Alanova sodelavka in vodja univerzitetnega oddelka za psihologijo; Jess Salgueiro je Freddyjeva sostanovalka Eve in Anders Keith je Frasierjev nečak David.

Scenarij za serijo Frasier sta pripravila Chris Harris (How I Met Your Mother) in Joe Cristalli (Life in Pieces), ki sta poleg Kelseyja Grammerja, Toma Russoja in Jordana McMahona tudi izvršna producenta. Serijo je producirala producentska hiša CBS Studios skupaj z Grammerjevo producentsko hišo Grammnet NH Productions. Prvi dve epizodi nove serije je režiral legendarni režiser in televizijski ustvarjalec James Burrows, ki je najbolj znan kot soustvarjalec, izvršni producent in režiser serije Cheers (priznane s strani kritikov) ter izvirnih serij, kot so Frasier, Will & Grace in Dear John. Serijo distribuira Paramount Global Content Distribution.

30 let od TV premiere

Letos mineva 30 let od prve televizijske premiere izvirne serije Frasier, ki je s 37 osvojenimi nagradami in 107 nominacijami še vedno rekorderka po številu prejetih nagrad emmy v kategoriji komičnih serij.

SkyShowtime

SkyShowtime je uporabnikom neposredno na voljo prek aplikacije SkyShowtime na napravah Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung ter prek spletnega mesta: www.skyshowtime.com. Mesečna cena naročnine za SkyShowtime je 5,99 evra (brez reklam) – prekličete jo lahko kadarkoli.