V družbi vašega fanta so tudi njegove samske prijateljice in ena izmed njih je prava spogledljivka. Ves čas skupnega druženja vidno osvaja vašega fanta. Kaj naredite?

Spremljajte vedenje

Opazujte vedenje in ravnanje fantove prijateljice, kadar ste z njo v družbi. Če je oseba prijazna, dobrovoljna in nasmejana, še ne pomeni, da je zapeljivka. Preden reagirate, se prepričajte, ali je prekoračila mejo ali ne. Prav tako spremljajte njeno vedenje do drugih moških znotraj družbe.

Ali vam je oseba sploh všeč?

Če je prijateljica lepa, pametna, sproščena, duhovita, je lahko težava v vas. Ste ljubosumne na prijateljico, ker ima vse, kar si želite tudi vi? V tem primeru se raje ohladite in se osredotočite na iskanje vseh dobrih lastnosti, ki jih imate vi. Ne nazadnje ne pozabite, da ste vi tisti, ki jo je partner izbral. Če bi bila njegova prijateljica zanj tako zanimiva, bi se odločil zanjo. Poznata se že od nekdaj, kajne?

Zaupajte fantu

Fantu zaupajte, da opažate, da ga njegova prijateljica ves čas v družbi osvaja. Težava seveda nastane, če vaš fant tega ne vidi tako. Njun odnos in njeno ravnanje bo zagovarjal zaradi že zelo dolgega druženja in poznavanja.

Zaupajte sebi

Vedno se ravnajte po svojih notranjih občutkih. Dobro sicer premislite, da mogoče le ne pretiravate. Zaradi nizke samopodobe, strahu pred izgubo fanta in vašega ljubosumja lahko iz vsega tega naredite dramo, ki bi se ji lahko izognili. Vendar če ste samozavestni in vaša opažanja niso namišljena, potem so vaši občutki pravi. Vaš fant bo moral odpreti oči in se pogovoriti s prijateljico.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Ali je lahko zveza na daljavo zares uspešna? PREVERITE TUKAJ!