ERBORIAN je po navdihu neomajno samozavestnih Korejcev ustvaril inovativen negovalni izdelek za sodobnega moškega: CC kremo za moške, visoko zmogljiv izdelek, ki ga lahko vsak dan uporabljajo za nego kože.

CC krema za moške, plod zelo napredne korejske kozmetične tehnologije, deluje kot zaščitna tančica za kožo. Njena hibridna formula z izredno prefinjeno teksturo pomaga navlažiti kožo in jo obenem matira. »CC pigmenti«, barvni pigmenti nove generacije, razkrijejo sijaj kože in se prilagodijo njenemu tenu, s tem pa pomagajo izboljšati polt. Znaki staranja, gube in gubice so videti manjši. Pore so videti zožene, videz kože pa je ponovno svež. Nepravilnosti so prekrite in videti so manjše. Končen rezultat? Bolj sijoč in svež videz kože.

NOVO! Spletna trgovina
www.erborian.si

Na voljo tudi v izbranih poslovalnicah:
Müller • Maxi • Nama

NEGOVALNI IZDELEK PREŽET S TEHNOLOGIJO

Rdeči bor oziroma Pinus sylvestris v Koreji slovi po trdoživosti. Azijski vodni popnjak oziroma Centella asiatica pomaga pomiriti kožo, izboljšati njeno čvrstost in preprečiti znake staranja.

Napredna formula CC kreme za moške nemudoma prekrije nepravilnosti, kožo pa vidno okrepi, zgladi in poenoti. Znaki staranja, gube in gubice so videti manjši. Pore so videti zožene, videz kože pa je ponovno svež. Nepravilnosti so prekrite in videti so manjše.

CC krema, zasnovana z mislijo na moške, pomaga:

  • Navlažiti kožo in zgladiti dehidracijske gubice
  • Vidno zožiti pore
  • Vidno zmanjšati znake utrujenosti
  • Takoj ustvariti učinek zdravega sijaja
  • Zgladiti in matirati kožo

CC krema za moške je nastala na podlagi korejske tehnologije. Celovita večnamenska formula s prefinjeno nemastno teksturo zagotavlja nevidno zaščito pred škodljivimi dejavniki iz okolja.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Moderni kavni koktajl, ki vas bo grel vso zimo