Inovativna seruma z edinstveno kombinacijo učinkovite nege in visoko koncentriranih aktivnih sestavin poskrbita za izjemen dodatek vlage in anti-age učinek. Predstavljata izjemno močna izdelka na lepotni polici: serum je idealna dopolnitev redne nege. Koži nudi dodatno pomoč, da dolgo ohrani mladosten in sijoč videz.

Le nekaj kapljic na dan za izjemen učinek

Nova profesionalna seruma NIVEA CELLULAR z učinkovitima formulama izpolnita najpomembnejše potrebe kože, zato sta popolna spremljevalca vsakodnevne nege kože – le nekaj kapljic na dan zadostuje za učinek, ki ga vidite in občutite. To omogočata posebni formuli s kombinacijo 9-odstotnega negovalnega kompleksa in glavne sestavine, ki je v vsakem izdelku drugačna. Formuli se odlikujeta po tem, da ju koža dobro prenaša in vsebujeta najmanj 98 % sestavin naravnega izvora.

Učinkovita pri zmanjšanju znakov prezgodnjega staranja

Profesionalni serum NIVEA CELLULAR Hyaluron v svoji visoko koncentrirani formuli stavi na čisti hialuron. Formula z 9-odstotnim negovalnim kompleksom in čisto hialuronsko kislino poskrbi za takojšnjo osvežitev kože in jo 24 ur intenzivno vlaži. Tako prepreči tudi pojav gubic zaradi suhosti. Z redno uporabo se zmanjšajo že obstoječe gubice zaradi suhosti in drobne linije. Koža je vidno zapolnjena in na otip čvrstejša – za zdravo, svežo polt.

Profesionalni serum NIVEA CELLULAR Phyto Retinol v svoji formuli z 9 odstotnim negovalnim kompleksom in fitoretinolom vsebuje naravno, posebej blago rastlinsko alternativo retinola. Fitoretinol je pridobljen iz kosmatega mrkača (Bidens pilosa). Slednji originalno izvira iz Latinske Amerike, vendar je danes razširjen po vsem svetu in se uporablja v tradicionalni medicini različnih držav, kjer ga uporabljajo npr. pri vnetnih procesih, ranah ali pikih žuželk. Kot rastlinska alternativa retinolu in kot anti-age učinkovina se dragocena sestavina kosmatega mrkača odlikuje z dejstvom, da jo koža posebej dobro prenaša.

Visoko koncentrirana formula profesionalnega seruma NIVEA CELLULAR Phyto Retinol poskrbi za enakomeren in izboljšan videz kože ter dolgotrajno in intenzivno navlažitev. Drobne linije in gube se zgladijo, vidne pore in nepravilnosti se zmanjšajo. Za lepšo, enakomernejšo polt in svilnato mehak otip kože.

Priprava na nego

Uporaba profesionalnih serumov NIVEA CELLULAR je kar se da preprosta. Serum lahko uporabite zjutraj, zvečer ali pred običajno nego.

  • Kožo temeljito očistite.
  • Na obraz, vrat in dekolte razmažite nekaj kapljic profesionalnega seruma NIVEA CELLULAR. Ker ima lahko konsistenco, se serum izjemno hitro vpije in prodre globoko v kožo. Kožo zelo dobro pripravi na nego, ki sledi.
  • Uporabite običajni izdelek za dnevno ali nočno nego. Strokovnjaki za kožo pri znamki NIVEA priporočajo, da zjutraj uporabite dnevno kremo z zaščitnim faktorjem.