Sodobni moški se zaveda pomena zdravega duha v zdravem telesu. Tako kot skrbi za svoje zdravje, želi poskrbeti tudi za svoj videz. Kljub vsem aktivnostim in izzivom, ki ga čakajo skozi dan, želi ohraniti svež in prijeten vonj. NIVEA MEN Deep Beat dezodorant antiperspirant v spreju in roll-onu z aktivnim ogljem in moderno lesno dišavo zagotavlja dolgotrajen občutek svežine in samozavesti.

Moškega, ki lepo diši, je seveda težko pozabiti!

Pustite dober vtis s svojim vonjem

Naš vonj ima lahko večjo moč kot naše besede, videz ali osebnost. Vonj govori sam zase, še preden spregovorimo, in ostane, ko že odidemo. Vonj je naš pečat in pot do samozavesti. Z novim dezodorantom antiperspirantom NIVEA MEN Deep Beat v spreju in roll-onu ste lahko prepričani, da boste pustili dober vtis. Z 48-urno zaščito proti potenju se boste lahko samozavestno soočili tudi z največjimi izzivi. Skrbno zasnovana formula z aktivnim ogljem in svežino novega lesnega vonja bo poskrbela za občutek suhosti in čistoče kože. Antiperspirant NIVEA MEN Deep Beat v spreju in roll-onu hkrati učinkovito ščiti pred bakterijami in pri tem ne pušča vidnih črnih sledi. Osvobodite svoje čute, potopite se v svet lesnih, svežih in jantarnih vonjev!

Odkrijte nov osvežilen vonj, ki združuje moderne lesne dišave

  • Močna zaščita pred potenjem in neprijetnim vonjem.
  • Za občutek suhe in čiste kože.
  • Učinkovita zaščita pred bakterijami.
  • Ne pušča vidnih črnih sledi.
  • Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.

Sprej ali roll-on? Vsak ima svoje prednosti

Izbira med roll-onom ali sprejem je v prvi vrsti stvar okusa. Obe formuli sta izjemno učinkoviti pri varovanju žlez znojnic, zato je vaša izbira v resnici odvisna od časa, kraja in načina uporabe. Sprej se hitreje posuši kot roll-on, zato je prava izbira, če se vam vedno mudi. Lahko ga uporabite po celem telesu za osvežujoč občutek, po nanašanju pa dobro prezračite prostor.

Roll-on je zaradi svoje majhnosti idealen za ročno prtljago med potovanjem ali kot spremljevalec v športni torbi. Pri uporabi roll-ona na želeno območje neposredno nanesete večjo količino aktivne sestavine, zato je popoln za moške, ki želijo zmanjšati potenje in ne le odpraviti neprijeten vonj. Katerega boste izbrali danes?