49-letna Jennifer Aniston je samska, a zadovoljna.

Priljubljena igralka, ki je zaigrala v številnih romantičnih komedijah, nikoli pa ne bomo pozabili njene vloge Rachel v nanizanki Prijatelji, se bliža petdesetim, v katera bo kot kaže stopila samska, vendar je to prav nič ne skrbi.

Jennifer Aniston krasi novo naslovnico ameriške revije Elle, ki bo na prodajnih policah 18. decembra (Foto: Zoey Grossman, Elle).

Igralka, ki je bila v preteklosti poročena z Justinom Therouxom (2015-2017) in Bradom Pittom (2000-2005), je za ameriško revijo Elle povedala, da na svoja bivša zakona ne gleda negativno, pa čeprav se nista izšla: “Oba moja zakona sta bila po mojem mnenju zelo uspešna. In ko sta se zaključila, je bila to odločitev partnerjev, ki sta izbrala srečo in včasih sreča znotraj nekega dogovora ne obstaja več.”

Jennifer je povedala tudi, da v zakonu nikoli ne bi vztrajala zaradi strahu, da bi ostala sama: “Seveda sem v obeh zakonih naletela na ovire in vsak trenutek ni bil fantastičen, a na koncu je takšno naše življenje. Ne želim živeti v strahu, da bi ostala sama, ali v strahu, da sama ne zmorem preživeti. Če partnerja v neko razmerje vložita veliko truda in se zdi, da več ne obstaja nobena rešitev, ni nič narobe, če se razideta. To ni poraz, čeprav o tem obstaja veliko stereotipov, a to je le ozko razmišljanje.”

View this post on Instagram

#JenniferAniston on her past marriages: “My marriages, they’ve been very successful, in [my] personal opinion. And when they came to an end, it was a choice that was made because we chose to be happy, and sometimes happiness didn’t exist within that arrangement anymore. At the end of it, this is our one life and I would not stay in a situation out of fear. To stay in a marriage based on fear feels like you’re doing your one life a disservice.” Link in bio for ELLE’s full January 2019 cover story.⁣ ⁣ ELLE January 2019 credits:⁣ Cover star: #JenniferAniston⁣ Editor-in-chief: @ninagarcia⁣ Photographer: @zoeygrossman⁣ Chief photography director: @alixbcampbell ⁣ Design director: @mhoopsdesign ⁣ Stylist: @edmondalison⁣ Makeup: @gucciwestman⁣ Hair: @mrchrismcmillan⁣ Nails: #MiwaKobayashi⁣ Wearing: @gucci, @cartier

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

“Nekatere ženske so ustvarjene za to, da so žene in imajo otroke. Kdo ve, kaj je, kar zadeva otroke in partnerja, usoda pripravila zame. Kako bi lahko ta otrok prišel … ali ne. Znanost je napredovala in dogajajo se čudeži,” še dodaja Anistonova, ki si za prihodnost pušča odprte možnosti, tudi glede otrok. Igralka je sicer še dodala, da njena prioriteta nikoli ni bila, da se poroči, ampak da najde dom, v katerem se počuti varno, in to ji je tudi uspelo.

Jennifer Aniston je nedavno gostovala tudi v oddaji Jimmy Kimmel Live!: 

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Justin in Hailey Bieber sta se preselila v Kanado. Več izveš TUKAJ!