Ariana Grande in Justin Bieber sta pred nekaj dnevi izdala nov singel z naslovom ‘Stuck With U’, ki sta ga pospremila tudi s svežim videospotom.

Pesem je dobrodelna, z njo pa zbirajo sredstva za otroke tistih, ki se v nesrečaj javljajo prvi, zdravstveni delavci, tehniki nujne medicinske pomoči, gasilcev, policistov. Fundacija ‘First Respoders Children’s Foundation’ zagotavlja donacije in štipendije, zgoraj naštetim otrokom.

Ker je singel nastal v času pandemije, so se tudi pri videospotu držali načel družbenega dinstanciranja ter posneli video, ki je skupek številnih domačih posnetkov, na katerih lahko vidimo številne zvezde, ki se javljajo od doma. Tako so se Biberju in Grande pridružili še Kylie in Kendall Jenner, Stephen in Ayesha Curry, Chance the Raper, Gwyneth Paltrow in številni drugi, tudi povsem nezvezdniški posamezniki.

Pesem sama po sebi je simatična oda samoizolaciji, kjer je v ospredje postavljeno kako pomembno je, da smo z nekom, s katerim se razumemo, četudi smo z njimi v situaciji nekoliko ‘obtičali’ skupaj. Gre za duet našega časa, kot ga je poimenoval tudi njun menedžer, Scooter Braun.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

To so cvetoče rastline, ki bodo polepšale vašo okolico!