Od rojstva True Thompson, hčerke Khloe Kardashian in Tristana Thompsona, je že teden dni, škandal zaradi nezvestobe košarkarja pa še ni poniknil.

Foto: @khloekardashian, instagram

Čeprav je Khloe Kardashian pred nekaj dnevi na instagramu že objavila prvo fotografijo po porodu, ob kateri je oboževalcem sporočila, kako zelo rada imata s Tristanom svojo malčico True, je njuno razmerje trenutno v velikih težavah. Kot poroča E!, naj bi se proti Tristanu zaradi njegovega nespodobnega početja (VIDEO dokaz si lahko ogledaš TUKAJ) obrnili prav vsi člani družine Kardashian. Zaradi otroka in Khloe, ki je prvič postala mama, so se odločili, da zadeve zaenkrat še ne bodo komentirali javno, a so besni predvsem zato, ker jim je Tristan lagal. Vir iz bližine družine je za E! povedal: “Lojalnost je v družini Kardashian izrednega pomena. Ko enkrat nekdo izgubi njihovo zaupanje, si ga težko spet povrne. Vsi so se posvetili Khloe, da ji kar se da pomagajo in da naredijo to, kar je najboljše za True. Khloe je popolnoma zaljubljena v svojo novo dojenčico. Želi si le skrbeti za njo in poskuša ostati pozitivna.” Drug vir pa je za E! še dodal: “Zaenkrat se še ni odločila, kaj bo storila glede Tristana. Zaradi otroka so jo prevzela čustva in trenutno ne more razmišljati o ničemer drugem.”

https://www.instagram.com/p/BgZVOgshnW2/?taken-by=khloekardashian

33-letnica je preko svoje aplikacije plačljivim naročnikom med drugim še sporočila, da jo je njena družina pripravila na slabosti in radosti starševstva: “Vse moje sestre so fenomenalne mame! Ne vem še, kateri njihov nasvet bom upoštevala, a vsekakor me navdihuje, kako se znajdejo. Upam, da bo tudi meni šlo tako dobro. Že z opazovanjem njih sem se ogromno naučila.”

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TAKO je 6 mesecev noseča Khloe Kardashian blestela na božični zabavi.