Če tu in tam zaidete na socialna omrežja, ste v zadnjih dneh gotovo zasledili vsaj enega (od skupno treh) youtube (v nadaljevanju YT) posnetkov Denise Dame, Slovenke, ki na račun neodobravanja njenega obnašanja pridno nabira YT sledilce in instagram všečke.

https://www.youtube.com/watch?v=KDJWIPuuHH8&t=34s

 

Čeprav na instagramu, kjer ji sledi skoraj 10 tisoč uporabnikov, objavlja že dalj časa, pa je na youtubu prvi video objavila šele minuli teden in odziv javnosti je precej buren. Denise, ki očitno dela tudi kot model za modno agencijo Immortal Model Management, je pozornost vzbudila s posnetkom, na katerem razlaga o svojih pregrešno dragih Gucci modnih dodatkih, ki naj bi bili tudi pokloni oboževalcev (posnetek zgoraj). Deluje snobovsko, na trenutke opito ali omamljeno in uporabniki intereneta so po večini zgroženi. Kljub negativnim komentarjem ima kar 183 cm visoka Denise po manj kot tednu dni na YT že več kot 700 sledilcev, njen Gucci video pa je bil pogledan več kot 45 tisoč-krat.

Pa je vse res?

Dekle, ki prihaja iz Koroške, in jo pod nekaterimi fotografijami zasledimo podpisano kot Denise Ferk,  je v tem tednu objavila še 2 posnetka – na enem razlaga, kako naj bi služila denar in delala v pekarni, na drugem pa se je razgovorila o tem, kako je bilo spoznati Britney Spears in raperja 50 centa. Večina uporabnikov YT je sicer še vedno prepričana, da dekle ne igra, nekaj oseb pa je Denise le čestitalo za odlično igro oziroma dober ‘štos’, s katerim je nedvomno vzbudila pozornost do take mere, da imajo uporabniki YT občutek, da enostavno morajo nekaj komentirati. V računalniškem slengu bi temu rekli ‘trolanje’, kar pomeni nagajivo pošiljanje namenoma napačnega oziroma neumnega sporočila na javno in priljubljeno spletišče, kot je denimo YT. Avtorjev namen je občinstvo zmesti in razdražiti. Denise se (v kolikor res igra) posmehuje tudi iz YT vlogerjev, zato tudi dramatično izražanje.

https://www.instagram.com/p/BPLAU2iBqOD/?taken-by=denisedame

Kakor koli že, očitno tudi v resničnem življenju obožuje znamko Gucci, kot je mogoče opaziti na njenem insta profilu.

https://www.instagram.com/p/BOtgw1pBzHs/?taken-by=denisedame

https://www.instagram.com/p/BTBtSJyhz_N/?taken-by=denisedame

Spodaj si lahko ogledate še preostala 2 posnetka, ki jih je Denise Dame naložila na youtube, in sami presodite, ali gre za igro ali ne …

https://www.youtube.com/watch?v=2-Bu7wbPNUQ

https://www.youtube.com/watch?v=HnB6CrlsQrI

Write A Comment