Ponavadi naravo občudujemo zgolj ‘od spodaj’, na Rogli pa boste lahko drevesa kmalu občudovali iz nove perspektive.

Pot med krošnjami Pohorje bo odprta 364 dni v letu.

Ob koncu poletja se tam namreč odpira Pot med krošnjami Pohorje, ki se nahaja v srcu mogočnih pohorskih gozdov. Končno boste lahko spoznali pohorski gozd vse od korenin do krošenj in z učenjem o pohorski flori in favni začutili pravi utrip gozdnega življenja.

Pot bo odprta 364 dni v letu

Mogočna pot med krošnjami, dolga 1000 metrov, bo za vse željne narave in novih dogodivščin odprta vse dni v letu razen 24. decembra, sprehajanje pa bo mogoče v vseh vremenskih razmerah. Pot bo od tal oddaljena kar 20 metrov, zato se boste brez težav dotaknili listov in iglic ter zadihali zares svež zrak, medtem pa bo kar 38 metrov visok opazovalni stolp omogočal edinstven 360-stopinjski pogled s ptičje perspektive.

Razgledni stolp, visok kar 38 metrov, bo omogočal edinstven 360-stopinjski razgled.

Adrenalinske in izobraževalne postaje

Sprehajanje po poti med krošnjami bo primerno za vse, tudi za otroke, saj bo ustrezno poskrbljeno za zaščito. Ob poti se bo zvrstilo kar nekaj adrenalinskih postaj, na katerih se bodo tako odrasli kot tudi otroci lahko denimo preizkusili pri ohranjanju ravnotežja nad navideznim prepadom, ki je sicer navidezen, a zato nič manj strašljiv. Kar nekaj izobraževalnih postaj pa bo namenjenih tudi spoznavanju značilnosti bogate in edinstvene pohorske flore in favne.

Poskrbljeno bo tudi za vse željne adrenalina.

Kam torej na izlet to jesen?! Seveda na Roglo!

Za še več informacij o Poti med krošnjami Pohorje kliknite TUKAJ.

Če še nimate ideje, kako preživeti prihajajoč vikend, pa vam svetujemo, da se sprehodite v naravi in si ogledate čudovit Lukov slap. Kako do njega, preverite TUKAJ!

Naročnik objave je Unitur d.o.o.