‘Knjigoljubci’, pozor! Tokrat vam predstavljamo jesenske knjižne novosti, s katerimi si lahko krajšate čas ob hladnih večerih. Ne pozabite še na skodelico toplega čaja in udoben pulover.

Transurfing realnosti II. stopnja
Šelestenje jutranjih zvezd
Cena: 19,90 €

V drugi knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti se boste začeli obračati k svoji duši in prepoznavati njene neomejene zmožnosti. Odkrivali boste skrivnosti starodavnih čarodejev, ki vam bodo omogočile upravljati realnost na povsem svojevrsten način. Spoznali boste čarobno silo namere, naučili se boste razširiti svoje področje udobja in podati naročilo, da bi se vam lahko uresničile sanje. Za več informacij kliknite —> TUKAJ.

 

Hej, človek, spravi se meditirat!
Enostavne skrivnosti pravilne meditacije
Cena: 17,90 €

Knjigo Hej, človek, spravi se meditirat! lahko uporabite kot smerokaz in vodnik skozi gozd neznanih pojmov in pomenov, ki obkrožajo besedo »meditacija«. Njen avtor, Adrian P. Kezele, že skoraj trideset let poučuje tehnike meditacije in ima izjemno veliko izkušenj na tem področju. Za več informacij kliknite —> TUKAJ.


Čas je zdaj
Prva slovenska knjiga o ayahuasci
Cena: 13,95 €

KnjigaČas je zdaj je osebno potovanje avtorice v svetove, ki jih razkriva ayahuasca in druge rastline učiteljice iz deževnih gozdov Amazonije. Postopke za dostopanje do tega znanja so skozi tisočletja razvili in ohranili staroselski šamani in lokalni zdravilci. Za več informacij kliknite —> TUKAJ.


Terapija CLARK
Zdravje in preventiva za vse starosti
Cena: 29,50 €

Osnova terapije CLARK je raztrupljanje organizma in odstranitev patogenih organizmov, ki predstavljajo temeljni vzrok bolezni. S protokoli, ki jih je razvila dr. Clark in jih lahko najdete v tej knjigi, je možno izboljšati tako fizično kot psihično zdravje. Postopki so preprosti in dostopni vsakomur. Iz telesa je treba odstraniti dva glavna dejavnika neravnovesja – patogene organizme in toksične snovi. Za več informacij kliknite —> TUKAJ.

 

Spanje z dojenčkom
Vodnik za starše
Cena:
18,50 €

Knjiga Spanje z dojenčkom opisuje sedanje stanje znanosti, zdravstvene in družbene polemike na temo skupnega spanja ter pojasnjuje, zakaj ni enotnosti glede spanja v družinski postelji. Za več informacij kliknite —> TUKAJ.

 

Zadnja vožnja
Roman
Cena: 24,00 €

Zadnja vožnja je pripoved o mladi učiteljici, ki jo nezadržna privlačnost do njenega dijaka pripelje na rob propada. Tudi čez, mogoče. Ko se ji sesuje življenje, trpijo vsi okoli nje, predvsem pa sama. V neizmernih notranjih bojih se hoče očistiti, oprati. Vse podredi temu cilju. Propada ji zakon in ona z njim. Brezizhodnost položaja reši tako, da stopi na vlak. Na zadnji vožnji vrti filme svojega življenja.  Na meji zavedanja se predaja neizbežni usodi. Verjemite, ni ji lahko! Za več informacij kliknite —> TUKAJ.

Write A Comment