Sunday, 22 September, 2019

Konec prijateljstva? Jordyn Woods se je odselila iz hiše Kylie Jenner

Če spremljate družino Kardashian, ste najbrž že zasledili najnovejšo dramo, za katero sta tokrat poskrbela najboljša prijateljica Kylie Jenner in bivši partner Khloe Kardashian.

Foto: Kylie Jenner, instagram

V ponedeljek naj bi družina Kardashian-Jenner izvedela, da sta se na zasebni zabavi preveč zbližala Tristan Thompson, partner Khloe Kardashian, s katerim imata hčerko True, in Jordyn Woods, najboljša prijateljica Kylie Jenner. In čeprav so Kardashianovi sprva mislili, da gre le za govorice, saj se jim je kaj takega zdelo skoraj neverjetno, je novico potrdilo kar nekaj oseb, ki so se udeležile iste zabave.

View this post on Instagram

to 2019 please …

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Nekoč nerazdružljivi, trenutno ne govorita

Jordyn Woods je bila dolgo let kot del družine, prav tako pa je bivala na posestvu Kylie Jenner in ji velikokrat pomagala s sedaj že leto dni staro hčerko Stormi. Kylie je s svojo najboljšo prijateljico tudi izdala posebno linijo ličil, ki pa so trenutno na spletni strani Kylie Cosmetics že znižana in bodo kot kaže, kmalu umaknjena iz prodaje. Zanimivo je tudi, da si je bila Woodsova zelo blizu s Khloe Kardashian, ki ji je prav tako pomagala v poslovnem svetu, ko jo je izbrala za eno izmed ambasadork njene znamke oblačil Good American.

No, sedaj na strani Good American Jordyn ni več navedena kot ambasadorka, prav tako pa se je v četrtek odselila k svoji mami. 21-letna manekenka in podjetnica, ki ima tudi svojo znamko športnih oblačil, svoje dejanje globoko obžaluje in naj bi se tako Kylie kot Khloe že večkrat poskušala opravičiti. “Ve, da je storila napako. Trenutno je njeno življenje prava nočna mora. Ve, da je izgubila vse in da nikoli več ne bo enako. Kylie jo je finančno podpirala in ji kupila celo avto. Vedno je bila povabljena na vse zabave družine Kardashian in jih pogosto spremljala tudi na počitnicah,” je povedal vir iz bližne Jordyn.

View this post on Instagram

we’ve traveled lives together

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

In čeprav je veliko članov družine Kardashian že prenehalo slediti Tristanu in Jordyn na instagramu, Kylie, ki naj bi bila po poročanju medijev čisto na tleh, še ni podala nobene uradne izjave o domnevnem dogajanju in o prijateljstvu z Jordyn.

Spet samska Khloe Kardashian

Tuji mediji poročajo tudi, da je Khloe Kardashian predvsem razočarana, da ji je to storila družinska prijateljica, ki ji je zaupala vse svoje težave s Tristanom in ki je vedela, kako je trpela, ko so na dan, nekaj dni pred rojstvom njenega prvega otroka, prišle novice o njegovem varanju ter posnetek, na katerem je ujet z dvema neznanima ženskama.

Khloe sicer ne namerava Tristana izbrisati iz svojega življenja, ker si želi, da bi True vzgajal tudi oče, vendar s 27-letnim košarkarjem nista več par. Določeni viri iz bližine zvezdnice tudi trdijo, da je Khloe prekinila razmerje s Tristanom že pred valentinovim, slednji pa je bil na ta dan opažen zunaj s prijatelji. In čeprav mu je zvezdnica dala po prvem škandalu še eno možnost, naj bi v njunem razmerju že več mesecev vladale težave. Khloe je že kar nekaj časa v Los Angelesu, Tristan pa naj bi po vsakem prepiru iskal uteho pri njegovi bivši Jordan Craig, ki jo je zaradi Khloe zapustil v 5. mesecu nosečnosti, in s katero ima 2-letnega sina Princa.

View this post on Instagram

☾ Mommy and Baby True ☾

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Nekateri oboževalci serije Keeping up with the Kardashians pa so prepričani, da gre zgolj za izmišljeno zgodbo, s katero priljubljena družina ohranja svojo prisotnost v medijih. Kdo bi vedel …

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI ….

Ali Kylie Jenner pričakuje drugega otroka? Preverite TUKAJ!