Kraljeva modna pravila, ki jih je noseča Meghan Markle že prekršila

Meghan Markle ni tipična članica kraljeve družine in to očitno tudi ne namerava postati.

Meghan Markle in princ Harry imata po novem tudi svoj profil na instagramu. Najdete ju pod vzdevkom @sussexroyal (foto: instagram).

Soproga princa Harryja, s katerim pričakujeta prvega otroka, namreč še vedno poskuša živeti vsaj delno normalno življenje, to pa pomeni, da enostavno ne more slediti vsem kraljevim pravilom, ki ji velevajo tudi, kako naj bi se oblačila.

Draga zabava za dojenčka & pajkice

Načeloma članice kraljeve družine naj ne bi imele “baby shower” zabave, a Meghan jo je imela in to zelo razkošno. Organizirala jo je njena prijateljica Serena Williams, zanjo pa naj bi odšteli kar 80 tisoč dolarjev. Zabava je potekala v New Yorku, noseča Meghan pa je bila tam opažena kar v pajkicah in s športno čepico. Kraljevo pravilo je prekršila tudi vsakič, ko si je oblekla raztrgane kavbojke, za znameniti dogodek British Fashion Awards pa si je celo drznila nositi precej temen, sicer vinsko rdeč lak za nohte, čeprav naj bi članice kraljeve družine za svoje nohte lahko izbrale samo nevtralne lake, med katere se uvrščajo kožne barve in nežni odtenki roza.

Še več kraljevih modnih pravil, na katera se noseča Meghan Markle požvižga, pa na priloženem posnetku!

Vir: The Talko

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TUKAJ si oglej še najlepšo nosečniško fotografijo Meghan Markle!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.