Mamadžerka vseh mamadžerk, to je Kris Jenner, ki prav danes praznuje svoj 62. rojstni dan. Do tega dne ji je kot izvršni producentki uspelo ustvariti izredno priljubljeno resničnostno serijo, predvajano v več kot 160 državah sveta, prav tako pa je zelo dobro poskrbela za kariere vseh svojih 6 otrok.

Njeno premoženje je ocenjeno na 60 milijonov dolarjev, nedavno pa ji je z E! Entertainment Television uspelo podpisati tudi novo pogodbo za še pet sezon serije Keeping Up With The Kardashians in to za vrtoglavih 150 milijonov dolarjev. Kot je Kris razkrila Ellen DeGeneres, si bodo to vsoto člani družine Kardashian-Jenner bolj kot ne enakomerno razdelili, saj kot pravi, vsi trdo delajo in veliko snemajo. Ellen je od Kris želela izvedeti tudi čim več o domnevnih nosečnostih njenih hčera, vendar se Kris ni pustila zmesti, govoric pa tudi ni zavrnila. Le-te bo očitno prihranila za naslednjo, 15. sezono serije, ki jo trenutno snemajo.

In čeprav Kris res dobro zasluži, ni najbogatejša članica družine. Najbolje gre Kim Kardashian West, premoženje katere je ocenjeno na kar 175 milijonov dolarjev, na drugem mestu pred Kris pa je še Caitlyn Jenner s 100 milijoni dolarjev. Zelo dobro se prodaja tudi kozmetična znamka Kylie Jenner, katere premoženje je pri njenih šele dvajsetih ocenjeno že na 50 milijonov dolarjev.

View this post on Instagram

us

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Write A Comment