O tem, da naj bi bila Kylie Jenner v veselem pričakovanju, smo že poročali, a 20-letna zvezdnica je bila do sedaj glede domnevne nosečnosti precej skrivnostna. Že dalj časa s svojimi oboževalci ni delila aktualnih fotografij, v petek pa je po dolgem času spet objavila selfie in to celo brez make upa.

Kylie Jenner, Instagram

No, nekoliko kasneje je sledila še bolj zanimiva objava na Snapchatu, na katero je Kylie zapisala: “Nothing’s gonna hurt you baby,” kar bi lahko bil še en namig, da zvezdnica zares pričakuje otroka.

Kylie Jenner, Snapchat

Seveda tudi to ni 100 % potrditev in morda se Kylie namerno poigrava s sledilci in mediji, a obstajajo 3 dobri razlogi, zakaj o nosečnosti še ni javno spregovorila.

  • Najbrž je (ali mamadžerka Kris) ravno v dogovorjanju s kakšnim znanim tabloidom, v katerem bo prvič javno potrdila govorice in z naslovno zgodbo zaslužila milijone.
  • Nosečnost naj ne bi bila načrtovana in tudi razmerje s Travisom Scottom (kot tudi vsa ostala nekajmesečna razmerja) domnevno ni najbolj stabilno.
  • Kot mlajša polsestra pa verjetno tudi noče zasenčiti Kim Kardashian, ki se bo zahvaljujoč nadomesti materi 3. otroka razveselila enkrat prihodnje leto.
Kylie Jenner, Instagram

Kdo bi vedel, dejstvo pa je, da bomo, če je zvezdnica zares noseča, izvedeli prav kmalu, saj tudi trebuščka ne gre večno skrivati.

//vibe247.net/2017/09/30/hollywoodski-dvorec-katy-perry-na-prodaj-za-95-milijona-dolarjev/

Write A Comment