Sedaj je uradno! Po mesecih ugibanj, ali  20-letna Kylie Jenner zares pričakuje otroka, je zvezdnica danes sama potrdila, da je 1. februarja rodila zdravo punčko!

Foto: @kyliejenner, instagram

Kylie je pred eno uro na svojem instagram profilu objavila ganljivo sporočilo:

“Opravičujem se vam, ker sem vas pustila v temi glede vseh ugibanj. Razumem, da ste navajeni, da me spremljate na vseh mojih ‘potovanjih’. A svojo nosečnost nisem želela deliti z vsem svetom. Vedela sem, da se moram na to življenjsko vlogo pripraviti na čim bolj pozitiven, umirjen in zdrav način. Nisem se odločila, da s to novico zaslužim. Vedela sem, da  bo moj otrok čutil vsako stresno situacijo in vsako moje čustvo, zato sem sem se odločila, da to zadržim zase in za našo srečo.

Nosečnost je bila najlepša in najbolj izpopolnjujoča življenjska izkušnja, ki sem jo kadar koli izkusila in pravzaprav bom to obdobje pogrešala. Hvaležna sem svojim prijateljem in družini, ki so pomagali, da sem to izkušnjo zadržala kar se da zase. Moja čudovita in zdrava punčka je na svet prišla 1. februarja in komaj sem čakala, da to delim z vami! Nikoli še nisem čutila toliko sreče in ljubezni. Hvala vsem za vaše razumevanje!”

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

TUKAJ si OGLEJ še videoposnetek, ki prikazuje, kaj se je s Kylie Jenner dogajalo zadnjih 9 mesecev!

Foto: @kyliejenner, youtube