Že tradicionalni športno–rekreativni in dobrodelni dogodek EUROFIT® FEST  bo 3. in 4. marca 2018 že tretjič odprl svoja vrata v Športni dvorani Medvode.

Marca se bo v Medvodah odvijala največja fitnes konvencija pri nas!

Več kot 1000 udeležencev se bo v dveh dneh lahko udeležilo več kot 50 vadb, delavnic, predavanj in tekmovanj. Glavni namen največje fitnes konvencije v severovzhodnem delu Evrope je spodbujanje gibanja med ljudmi vseh starosti. Gibanje je namreč privilegij, česar se marsikdo danes sploh ne zaveda.

Na EUROFIT® Festu bodo posameznikom in skupinam na voljo tri tekmovanja.

Letošnji EUROFIT® FEST zagotavlja dinamično dogajanje. Na več prizoriščih športne dvorane v Medvodah se bo zvrstilo več kot 40 strokovnjakov vadb iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije, Grčije, Argentine, Brazilije in Španije. Več kot tisoč udeležencem bodo ponudili nova znanja s področja fitnesa, wellnessa, funkcionalne vadbe, plesa, aerobike, stepa, pilatesa in joge ter pričarali zabavno, energično in gibanja polno izkušnjo.

V okviru projekta Ustvarimo trenutek gibanja bo EUROFIT® FEST že tradicionalno dobrodelno obarvan, tokrat bomo pomagali gibalno oviranemu Dejanu Bukovcu.

“Z dogodkom želimo med drugim poudariti, da je gibanje neprecenljiv privilegij, ki se ga večina sploh ne zaveda. Na konvenciji bomo v dveh dneh gibanje združili z novim znanjem, zabavo in dobrodelnostjo. Na voljo bo obilica raznolikih vadb, novo znanje, novi trendi, raznovrstna predavanja, delavnice, ples in atraktivna tekmovanja. Dogodek je namenjen posameznikov vseh generacij,” še dodaja Marko Geršak, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa in organizator EUROFIT® Festa.

Več informacij o dogodku najdete TUKAJ!