Največji orientalski plesni ansambel na svetu Bellydance evolution praznuje 10 let – del otvoritvenega šova tudi Mariborčanka Ksenija Visket.

Ksenija Visket kmalu tudi v Hollywoodu.

V soboto, 24. avgusta, bo v Los Angelesu desetletno delovanje obeležil največji orientalski plesni ansambel Bellydance Evolution, ki ga je leta 2009 ustanovila koreografinja in učiteljica orientalskega plesa Jillina Carlano.

Plesno praznovanje bo s svojo solo točko na otvoritvenem šovu na odru El Portal Theatra v severnem delu Hollywooda obogatila tudi mariborska učiteljica, plesalka orientalskega plesa ter neumorna vodja Plesne delavnice Zahir, Ksenija Visket.  Ksenija je kot ena redkih prejela prestižno ‘plesno štipendijo’ ADP (Artistic Development Program), ki ji omogoča intenzivni trening z glavnimi koreografinjami in sodelovanje na treningih za veliki gala šov. Priložnosti, da svoje plesno znanje na dodatnih plesnih delavnicah poglobi, tako zagotovo ne bo zamudila.

Če vas zanima, kaj vse bo Ksenija Visket počela v Hollywoodu, jo lahko spremljajte na YouTubu, Facebooku in spletni strani Hiša Zahir.