V tem letu, ko je druženje v živo izjemno okrnjeno, ima telekomunikacijsko podjetje Telemach še toliko pomembnejšo vlogo pri omogočanju in ohranjanju medsebojnih stikov.

Za to vestno skrbi več kot 750 zaposlenih, za katere so v podjetju organizirali novoletno druženje, ki pa se je tokrat preselilo v virtualni svet. Tam so zaposlene v zahvalo za njihovo predano delo pričakali tudi številni znani obrazi, ki so pričarali pravo praznično vzdušje.

Pestro dogajanje je vodil televizijec David Urankar, humoristični del je prevzel Boštjan Gorenc – Pižama, zaposlenim pa so čestitali tudi znani športniki, med njimi celo nekateri zlati košarkarji, saj je Telemach znan podpornik športa. Za glasbeni del je poskrbela nadarjena pevka Klara Jazbec, ki je obraz letošnje praznične Telemachove kampanje, zato je osrednje mesto praznovanja zasedla njena prepoznavna pesem Največ.

Da bi zaposlenim čim bolj približali duh siceršnjih zabav, so vsi predhodno na dom prejeli tudi »nujno opremo« v obliki penine, prigrizkov in kresničk, zabavo pa je popestrila tudi nagradna igra s privlačnimi nagradami. Virtualno druženje je minilo, kot bi trenil, sklenilo pa se je s skupno željo, da se bodo prihodnje leto zaposleni lahko ponovno poveselili tudi v živo.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

3 naravna zdravila za blaženje razdraženega želodca