Avstralski supermodel Miranda Kerr (34) in Evan Spiegel (27), izvršni direktor in ustanovitelj izredno priljubljene aplikacije Snapchat,  sta se poročila maja, sedaj pa (potrjeno) pričakujeta prvega skupnega otroka. Miranda ima sicer iz prejšnjega zakona z Orlandom Bloomom že 6-letnega sina, za 27-letnika, katerega premoženje je ocenjeno na 2,9 milijarde dolarjev, pa bo to prvi otrok.

View this post on Instagram

Such a magical day 😍❤️😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

“Miranda si je vedno želela več otrok in tudi to, da bi Flynn dobil sestro ali brata. Z Evanom sta zelo dober in uravnotežen par,” je ob novici, ki je sedaj že uradno potrjena, za E! povedal vir iz družine. Dolgonoga manekenka pa je o Evanu že na začetku razmerja dejala: “Je preprosto tako zelo dobra oseba – tako iskrena in izvirna, kar res cenim. Prav tako pa je tudi izredno inteligenten. Začela sva kot prijatelja, a se je prijateljstvo sčasoma razvilo v nekaj več.”

View this post on Instagram

@elle_spain @louisvuitton

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Zvezdnica je za svojo poroko oblekla po meri narejeno Diorjevo obleko, ki jo je oblikovala sama kreativna direktorica znamke, Maria Grazia Chiuri. “Niti zamišljati si ne bi mogla lepše poročne obleke. Ko sem bila mala, mi je babica vedno govorila: ‘Miranda, moški so zelo vizualni tipi. Pomembno je, da si videti dobro,’ in jaz sem si mislila, ‘ok, babi,'” je Miranda po poroki še povedala za Vogue.

Write A Comment