Modna blogerka in podjetnica Chiara Ferragni, ki je bila ena prvih, ki so dokazali, da se z objavljanjem fotografij na instagramu da živeti in to dobro, bo kmalu postala mamica. S partnerjem Federicom Leonardom Lucia, bolj znanim kot Fedez, sta veselo novico objavila na svojih insta profilih ter izdala, da je Chiara že v 5. mesecu nosečnosti.

Simpatična modrooka Italijanka je svoj blog javnosti predstavila oktobra 2009 in kmalu zatem postala prava modna ikona. Tudi zaradi njene manekenske postave, visoka je namreč kar 1,77 metra, predvsem pa zaradi dodelanega osebnega stila in profesionalnih fotografij, za katere je bil na začetku njene kariere v veliki meri zaslužen njen bivši fant, fotograf Andrew Arthur, skoraj ni bilo modne blagovne znamke, ki si ne bi želela sodelovati s Chiaro. Štiri leta kasneje je na trgu predstavila svojo blagovno znamko čevljev, narejenih izključno v Italiji, ki so danes naprodaj v več kot 300 trgovinah po svetu. Leta 2015 je kot prva modna blogerka krasila naslovnico španskega Vogua, leto kasneje pa postala mednarodna ambasadorka znamke Pantene. Lani januarja je Mattel izdelal njeno Barbie verzijo, minuli mesec pa jo je revija Forbes postavila na prvo mesto med modnimi vplivneži. Njeno premoženje je trenutno ocenjeno na približno 12 milijonov dolarjev.

S Fedezom sta se zaročila 6. maja letos med njegovin koncertom v Veroni, ki je bil v živo predvajan tako na italijanskem radiu kot televizijskem programu RTL.

View this post on Instagram

Mood with this dad to be 👪

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Priljubljen raper in producent Fedez pa je ravno danes na youtubu objavil nov videospot za pesem Sconosciuti da una vita, ki si ga lahko ogledate TUKAJ!

 

Write A Comment