Chiara Ferragni in njen zaročenec Fedez sta se včeraj razveselila prvega sina, ki sta ga poimenovala Leone Lucia.

Ena prvih profesionalnih blogerk in priljubljen glasbenik sta se zaročila maja lani (na Chiarin 30. rojstni dan), včeraj pa je v porodnišnici v Los Angelesu na svet prijokal njun prvi otrok, sin Leone, ki sta ga slavna starša na instagramu že predstavila širnemu svetu. Oba sta namreč objavila ganljivo fotografijo iz porodnišnice, temu pa so seveda sledile številne čestitke gorečih oboževalcev z vsega sveta. ⤵️⤵️

https://www.instagram.com/p/BgjZmZRDl5b/?taken-by=chiaraferragni

Njuna romanca se je pričela tako, da je italijanski pevec slavno blogerko omenil v eni od svojih pesmi, nato sta si izmenjala par sporočil in odšla na večerjo. Svoj čas delita med Milanom in Los Angelesom, kjer bosta preživela tudi prve mesece z novorojenim sinom.

https://www.instagram.com/p/BgTCpWbD0-Y/?taken-by=chiaraferragni

Leone je na svet privekal nekoliko prehitro, a očitno se mu je mudilo na svet, v katerem bo nosil sama dizajnerska oblačila, če je moč sklepati po njegovih starših. Ta sta že od samega začetka, ko sta sporočila veselo novico o nosečnosti, pridno polnila otroško omaro.

https://www.instagram.com/p/BgeINTHjN_B/?taken-by=chiaraferragni

Simpatična modrooka Italijanka je svoj blog javnosti predstavila oktobra 2009 in kmalu zatem postala prava modna ikona. Tudi zaradi njene manekenske postave, visoka je namreč kar 1,77 metra, predvsem pa zaradi dodelanega osebnega stila in profesionalnih fotografij, za katere je bil na začetku njene kariere v veliki meri zaslužen njen bivši fant, fotograf Andrew Arthur, skoraj ni bilo modne blagovne znamke, ki si ne bi želela sodelovati s Chiaro.

Chiara & Fedez (foto: @chiaraferragni, instagram).

Štiri leta kasneje je na trgu predstavila svojo blagovno znamko čevljev, narejenih izključno v Italiji, ki so danes naprodaj v več kot 300 trgovinah po svetu. Leta 2015 je kot prva modna blogerka krasila naslovnico španskega Vogua, leto kasneje pa postala mednarodna ambasadorka znamke Pantene. Januarja 2016 je Mattel izdelal njeno Barbie verzijo, lani pa jo je Forbes postavil na prvo mesto med modnimi vplivneži. Njeno premoženje je trenutno ocenjeno na približno 12 milijonov dolarjev.

TUKAJ si OGLEJ še, na kako romantičen način je Fedez zaprosil Chiaro!