31-letna Chiara Ferragni ta hip velja za eno najbolj vplivnih žensk v modni industriji in temu primerna je tudi njena zbirka torbic.

Žena, mama in uspešna podjetnica Chiara Ferragni kljub vsem poslovnim obveznostim poskuša živeti tudi normalno družinsko življenje (foto: @chiaraferragni).

Najprej blogerka, danes pa uspešna podjetnica in lastnica svoje blagovne znamke, je dokazala, da se je s pomočjo instagrama mogoče prebiti na sam vrh modne smetane. Njeno premoženje je trenutno ocenjeno na slabih 10 milijonov evrov, ne vemo pa, če je v to všteta tudi njena bogata zbirka torbic.

Chanel zaseda največ polic

Chiara je včeraj na instagramu objavila posnetek vseh njenih torbic in zraven zapisala, da so končno organizirane. Simpatična Italijanka se je lani namreč iz Los Angelesa preselila v Milano, kjer ima tudi svojo pisarno. Tam sta skupaj s soprogom kupila luksuzno stanovanje, ki pa še vedno ni popolnoma dokončano. Chiara ima namreč toliko oblačil in modnih dodatkov, da je za urejanje garderobne sobe pač potrebno nekaj več časa. Pohvali se lahko z zbirko torbic največjih modnih hiš, kot so denimo Hermès, Balenciaga, Prada, Dior in pa Chanel, ki v njeni garderobni omari zaseda največ polic. Več pa na spodnjem posnetku!

View this post on Instagram

Bags are finally organized 😍

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

MORDA BI VAS ZANMALO TUDI …

TUKAJ si oglej še, kako je bilo na praznovanju prvega rojstnega dne sina Chiare Ferragni in Fedeza.