Partnerji, ki vas bodo najbolj osrečili, so rojeni v teh astroloških znamenjih!

Strelci veljajo za svobodne duše, a ko se zaljubijo, so lahko brez truda najboljši partnerji.

P.S.: če ste že našli svojo sorodno dušo in uživate v srečnem in izpopolnjujočem razmerju, se ne obremenjujte s tem, da vaš partner ni rojen v katerem od spodaj naštetih znamenj.

Najboljši možje so …

BIKI

Moški, rojeni v znamenju bika, so odločni in zvesti. Niti na pamet jim ne pade, da bi varali, saj jim v zvezi na splošno veliko pomeni stabilnost. V kolikor je vaš soprog bik, boste do konca svojih dni deležni veliko spoštovanja. Biki so prav tako super sogovorniki, ki si ne želijo veliko več kot živeti z žensko, ki jo ljubijo in obožujejo. In ja, res so včasih malo trmasti, ampak saj veste, da nihče ni popoln …

STRELCI

Res je, to so najbolj svobodne duše, ki jih je ‘težko ujeti’, a ko se enkrat zavežejo svoji partnerki, mislijo zelo resno. Strelci so zelo lojalni in nežni partnerji, ob katerih vam prav tako nikoli ne bo dolgčas. Moški, rojeni v tem znamenju, so preudarni in vam lahko dobro svetujejo, niso ljubitelji kreganja, včasih pa res potrebujejo nekaj časa samo zase. V kolikor ste to pripravljeni sprejeti, se v strelcu skriva popoln mož.

RIBE

Moški, rojen v znamenju rib, vam bo ustregel na vseh področjih. Svojo vlogo moža namreč jemljejo zelo resno in žensko si želijo popolnoma zadovoljiti. Brez problema prevzamejo vlogo ‘hranitelja’ družine, prav tako pa so lahko zelo romantični. To so moški, ki vam bodo nosili rože, vam kuhali večerje, za vas pa bodo poskrbeli tudi v postelji. Morda so lahko včasih preveč čustveni, vendar je lahko to tudi pozitivna in lepa lastnost.

KOZOROGI

To so moški, ki so bili ustvarjeni za to, da poskrbijo za varnost. Tako finančno varnost v razmerju kot za občutek varnosti. Čeprav se boste z moškim, rojenim v znamenju kozoroga, včasih prepirali glede denarja, veljajo za zelo lojalne partnerje, na katere se lahko vedno zanesete. To je moški, ki ima oči samo za vas, njihova edina pomanjkljivost pa je, da se včasih težko sprostijo.

LEVI

Še en super soprog! Moški, rojeni v znamenju leva, so zelo lojalni in odlični sogovorniki. Nudijo odlično oporo, kadar jo potrebujete, prav tako pa so zelo zabavni in imajo ponavadi super smisel za humor. Ko so v razmerju, za njih druge ženske ne obstajajo, zato njihove žene nikoli ne skrbi, tudi če se odpravijo ven s prijatelji. Če ste za svojega partnerja izbrali leva, vam torej lahko samo čestitamo.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TO SO 3 ASTROLOŠKA ZNAMENJA, s katerimi ni vedno lahko v razmerju.