Izšla je nova knjiga priljubljene avtorice E. L. James. Podoživite strast Petdesetih odtenkov teme skozi oči Christiana Greya!

V ponedeljek je pri založbi Učila International izšla Tema. Pisateljica E. L. James znova obišče svet petdesetih odtenkov in ljubezensko zgodbo, ki je očarala več milijonov bralcev po svetu, predstavi še globlje in temneje. Podoživte Petdeset odtenkov teme skozi oči Christiana Greya. Z lastnimi besedami vas bo popeljal skozi svoje boleče misli, razmišljanja in sanje.

 

TEMA: Petdeset odtenkov teme skozi oči Christiana Greya (16,90 €).

Njuna žgoča, čutna afera se je končala s strtim srcem in medsebojnim obtoževanjem, toda Christian Grey ne more pregnati Anastasie Steele ne iz misli, ne iz srca. Odloči se, da jo bo znova osvojil, zato potlači svoje najtemnejše želje in potrebo po nadzoru, da bo Ano ljubil, kakor bo želela ona.

Vendar ga še vedno mučijo grozote iz otroštva, Ano pa si želi zase njen spletkarski šef Jack Hyde. Se bo Christianu s pomočjo zaupnika in terapevta dr. Flynna uspelo soočiti s svojimi demoni? Ali ga bosta posedovalna Elena, ženska, ki ga je zapeljala, in neuravnovešena nekdanja podrejena Leila zvlekli nazaj v preteklost?

In če bo Christianu uspelo osvojiti Ano, lahko tako temen in poškodovan moški sploh upa, da jo bo zadržal ob sebi?

Morda bi vas zanimalo tudi …

Če slediš TEM insta profilom, ne potrebuješ notranjega oblikovalca!