Šele 20-letna Kylie Jenner, ki naj bi pričakovala prvega otroka z raperjem Travisom Scottom, pod svojo, zaenkrat izredno uspešno kozmetično znamko Kylie Cosmetics, po novem prodaja tudi make up čopiče, cena katerih pa je ujezila njene sledilce.

Set čopičev Kylie Cosmetics, naprodaj za 360 dolarjev (foto: Kylie Cosmetics).

Set 16 čopičev, ki naj  bi bili po mnenju make up artistov povprečne kakovosti, namreč prodaja za 360 dolarjev, kar si mnogo njenih strank, med katerimi je največ najstnikov, težko privošči. Njeni sledilci na socialnih omrežjih so novo marketinško potezo, za katero naj bi stala Kris Jenner, označili za prevaro in Kylie zasuli z negativnimi komentarji, kot so denimo: “Kakšna cena, saj sploh ne gre za dobre čopiče. Raje podprem kozmetično znamko, ki dejansko ponuja kakovostne izdelke in ne komaj povprečne.”

https://www.instagram.com/p/BcktZWdlxTZ/?hl=en&taken-by=kyliejenner

Kylie, ki naj bi bila po poročanju tujih medijev jezna na svojo mamo, ki ji pogosto pomaga pri sklepanju poslovnih odločitev,  se je na številne komentarje že odzvala. “Vedno se za vas borim za najnižjo ceno svojih proizvodov. Ampak vas slišim in vas imam rada ter si res želim le najboljše za vas,” je zapisala na tviterju, kjer je objavila tudi fotografije čopičev drugih kozmetičnih znamk s prav tako visokimi cenami. Najmlajša članica klana Kardashian-Jenner je še naznanila, da namerava kmalu začeti tudi s prodajo sintetičnih in zato ugodnejših čopičev.

A s tem odgovorom ni prepričala vseh, med drugim tudi make up vlogerja Mannyja Mua ne, ki je čopiče Kylie Cosmetics že preizkusil pred kamero.  Njegovo oceno si lahko ogledate na priloženem posnetku. ⤵️⤵️