Vaš čas.

Še malo in čas bo za praznična darila. Čeprav so časi posebni in drugačni, prazniki zagotovo ne bodo minili brez obdarovanj. Največji spletni oglasnik bolha.com vas v akciji Podarite (si) čas spodbuja, da letos izberete darilo, s katerim ne morete zgrešiti ― podarite svoj čas. Izberite trajnostna darila na  olha.com, ki obetajo nepozabna skupna doživetja, ali jih skupaj predelajte, in ustvarite nekaj unikatnega. Tako boste naredili veliko dobrega tudi za okolje.

Popolno darilo se ne meri v tem, koliko denarja ste zanj odšteli

Občutek, ko je izbrano pravo darilo, je neprecenljiv. In če bi lahko hkrati z darilom podarili tudi vaš čas? Potem ne bo takšno darilo nikoli pozabljeno, napačno ali odveč. V tempu, ki ga narekuje življenje, in ob vseh zapletih, ki jih prinaša nova realnost v času korone, pogosto primanjkuje prav trenutkov, ko se v miru posvetimo drug drugemu ali samemu darilu. S tem, ko si vzamemo za izdelavo darila čas, podarimo najdražjim del svojega življenja in ustvarimo nekaj unikatnega, skupaj z njimi ali samo za njih.

S takšnim darilom sporočimo, kako zelo pomembna nam je obdarovana oseba.

Odlični predlogi za unikatna darila z bolha.com

Na bolha.com lahko na primer otroku kupite rabljeno kolo, ki si ga je tako želel, ali sani za čas, ko bodo strmine zasnežene, skupaj lahko prenovita športne pripomočke ali preprosto uživate v njih, ko jih boste uporabljali. Poiščite rabljene, a še odlične igrače in družabne igre, ki vam bodo popestrile dolge zimske večere.

Kaj pa tehnični pripomočki, kot so mobilniki, računalnik ali slušalke? Tako bodo vaši najdražji lažje ostali v stiku s člani širše družine in prijatelji. Tudi mali gospodinjski aparati in pripomočki za peko so lahko lepo darilo, da lahko skupaj ustvarjate slastne praznične jedi. Imate doma glasbenega nadobudneža? Podarite mu kitaro, skupaj zamenjajta strune, če je potrebno, naučite ga akordov in preigravajta največje hite 80. let.

Vsako leto človeštvo proizvede približno 2,12 milijarde ton odpadkov; že samo v Sloveniji jih nastane 8,4 milijona ton. Velika količina odpadkov je tudi posledica tega, da neverjetnih 99 odstotkov stvari, ki jih kupimo, že po šestih mesecih pristane v smeteh. Prav zato so se letos na bolha.com odločili, da podprejo praznična nakupovanja trajnostnih daril, ki so v zadnjem času postala pravi hit.

Po nižji ceni, kakor če bi kupili nov izdelek

Na bolha.com se nahaja bogata ponudba raznovrstnih stvari, ki lahko postanejo trajnostna darila. Brskate lahko med več kot 1.350.000 aktualnimi malimi oglasi in med številnimi kategorijami. Za darila pobrskajte med knjigami, igračami, športnimi rekviziti, lepotnimi izdelki, kuhinjskimi pripomočki, med starinami, rastlinami in elektronskimi napravami. Praktično vse je lahko darilo, samo pomislite, kaj imajo obdarovanci radi, vtipkajte ključno besedo v iskalnik in že so ideje za darila tu.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

5 zabavnih stvari, ki jih lahko naredite v novembru