Organizatorji StellarBeat festivala, največjega elektronskega festivala v Sloveniji, predstavljajo drugi pojav Aurore. Viden bo 26. novembra na Rogli, na izjemni Poti med krošnjami. Auroro bo tokrat lovil Mike Vale, eden najbolj aktivnih in priznanih tech-house didžejev pri nas.

Slovenski tech-house DJ svetovnega kova, Mike Vale, predstavlja svojo nov set. Ekskluzivno, bo ob sončnem zahodu nastopil visoko nad drevesi, na stolpu Poti med krošnjami na Rogli. Nov set je pripravil za drugi pojav Aurore, v produkciji StellarBeat.

Drugi pojav Aurore bo v Sloveniji in drugod viden 26. novembra, ob 16:30. Pojav, ki ga ne smete zamuditi! Utrinki Aurore bodo vidni vsem, ki jo bodo želeli spremljati na njeni spleti strani auroramusic.io ali Facebook in YouTube strani. Prenos v živo v za ogled na voljo tudi na družbenih omrežjih partnerjev Adria Media Ljubljana, Hit Radio Center in Eventim SI.

Nov projekt organizatorjev StellarBeat festivala

Aurora je nov projekt, ki so ga zasnovali organizatorji največjega elektronskega festivala pri nas, StellarBeat. Festival je v zadnjih štirih letih v Slovenijo pripeljal številne svetovno znane DJ zvezde, od Robina Schulza, Timmy Trumpeta, Fedde Le Granda, Claptona do Sigale, Davida Moralesa, Buraka Yeterja, Fernande Martins in drugih.

Prvi pojav Aurore z DJ UMEK-om spremljalo več kot 100.000 gledalcev, iz več kot 40-ih držav

Aurora, avdio-vizualna galerija, bo postregla z mesečnimi LIVE STREAMI. Organizatorji bodo predstavljali odlične domače in tuje DJ-je na izjemnih in skrbno izbranih lokacijah po Sloveniji in Adria regiji. Gre za virtualno glasbeno kraljestvo, v katerem lahko doživite edinstveno avdio-vizualno izkušnjo, ki ni vezana na čas, kraj ali ukrepe.

Za varno zabavo bo tako tokrat poskrbel Mike Vale. DJ svetovnega kova, ki vedno znova navduši z izborom house in tech-house glasbe. Vale je s svojimi hiti vseskozi pri samem vrhu svetovnih lestvic elektronske glasbe, uvrstil pa se je tudi na lestvico Beatport 100 najbolje prodajanih artistov vseh časov.

Potopite se v kraljestvo elektronske glasbe in ne zamudite izjemne zabave v živo prek spleta
Pridružite se Mike Vale-tu in ostalim ljubiteljem elektronske glasbe v živo prek spleta na Poti med krošnjami Rogla. Spremljajte pojav Aurore že ta četrtek, 26. novembra ob 16.30 uri na svojem najljubšem kanalu. Prepustite se glasbi in zaplešite!

Brezplačen prenos za vse ljubitelje elektronske glasbe, omogočata partnerja Telemach in JBL Slovenija.