Nagradna igra za 4 dišave znamke s.Oliver in Betty Barclay je zaključena in vsem se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje.  Nagrajenci so objavljeni ob posamezni dišavi, ki jo prejmejo, zaradi dobrega odziva, pa smo se odločili, da vas kmalu spet nagradimo. 😛

Nagrajence naprošamo, da nam svoje podatke (ime, priimek, naslov), ki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, posredujejo na e-naslov info@vibe247.net.

Dišavo Betty Barclay Precious Moments (ZA SANJAVE ZAPELJIVKE) prejme:

MATEJA ŠKRLJ

Dišava Betty Barclay Precious Moments vsaki ženski omogoča, da brilijantno sije kot bleščeč diamant. Dišava navdihuje in pusti sanjati o trenutkih, ki bodo za vedno ostali v sijajnih spominih. Več si preberi TUKAJ.

 

Dišavo Betty Barclay Tender Blossom (ZA ROMANTIČNE DUŠE) prejme:

TATJANA KOZINA

Cvetlice, ki raznežijo odnose, ustvarjajo dobro počutje in navdihjejo naše čute, so navdih dišave Betty Barclay Tender Blossom. Več si preberi TUKAJ.

 

Dišavo s.Oliver SO PURE Women (ZA VEČNE ‘POZITIVKE’)  prejme:

VANESA BREZINŠEK

Dišave s.Oliver SO PURE, ki so zahvaljujoč prijetnemu in laskavemu vonju, popolne spremljevalke za vsak dan, so v Sloveniji na voljo od avgusta 2017.  Vonj s.Oliver SO PURE Women se nežno spoji s kožo in navduši v trenutku. Več si preberi TUKAJ.

Dišavo s.Oliver SO PURE Men (ZA PRIVLAČNE MOŠKE) prejme:

UROS LAHAJNAR

Prijetno privlačno – tako diši tudi s.Oliver SO PURE Men. Več si preberi TUKAJ.

NAGRADNA IGRA je potekala na naši facebook strani vibe247.net – klikni TUKAJ!

Write A Comment