Po tem, ko so se pari predstavili v standardnem in latin plesu, je napočil trenutek, da se prvi par poslovi od šova. To sta bila Natalija Bratkovič in njen plesalec Arnej.

»To je bilo za naju presenečenje, a nekdo mora biti prvi. Očitno občinstva nisva prepričala, a lahko rečem, da sem neizmerno uživala,« so bile prve Natalijine besede po odhodu. Tudi za plesalca je imela lepe besede: »To, kar je uspelo Arneju, da me je naučil dva plesa, hvala ti,« se mu je zahvalila in mu podarila poljub.

»Kar je Natalija pokazala v dveh oddajah, je ogromno. Šla je preko sebe. Nekdo mora biti prvi in žal sva bila to midva,« je strnil občutke še Arnej.

»Kar nekaj zelo dobrih plesnih parov je letos in mislim, da smo v obeh oddajah uspeli vsi presenetiti. Gledalci so dobili kar nekaj vav trenutkov, ki jih verjetno niso pričakovali, a mislim, da bo morala miniti še kakšna oddaja, da bom imela pravega favorita, saj jih je zdaj več,« je povedala Natalija, Arnej pa se je z njo strinjal. Radijska in televizijska voditeljica pravi, da bo nadaljevala s plesanjem: »Seveda, še bom plesala. Z Arnejem pripravljava eno presenečenje. Drugače pa sem upala, ko sem vstopila v šov, da bom dobila zagon za ples ob drogu in dobila sem ga.«