Recimo ji preprosto, ‘Tista s ponovnim srečanjem’. Po mesecih, pa kaj mesecih, verjetno kar letih govoris in spekulacij, se ‘Prijatelji’ vračajo na televizijske ekrane.

Ne gre za nadaljevanje, ponovno oživljanje serije ali nov zagon, Prijatelji se bodo pač ponovno srečali. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc in Matthew Perry so podpisali sodelovanje za ponovno srečanje, ki bo brez scenarija. Za distribucijo pa bodo poskrbeli pri HBO Max! (ja, še ena naročnina, ki jo boš verjetno moral/a si priskrbeti!)

Vse epizode, skupaj s posebno epizodo, bodo na voljo ob lansiranju v prihajajočem maju letos. Ben Winston bo režiral posebno, novo epizodo, skupaj z izvršnimi producenti, ki bodo ‘Prijatelji’ ter Kevin Bright, Marta Kauffman in David Crane.

Igralska zasedba bo posebno epizodo posnela na originalni zvočni sceni, na odru 24 pri Warner Brosu, v Burbanku v Kaliforniji.

Po nekaterih poročanjih pa si lahko ‘Prijatelji’ nadejajo BOGATE plače. A šlo naj ne bi za epizode, kot smo jih vajeni, vendar bi se naj pred kamerami zbralo šest prijateljev, ki so pred časom skupaj prebili veliko časa in se bodo sedaj o tem času tudi pogovarjali, ampak saj veste, ‘Prijatelji’ znajo vedno presenetiti.

Ponovno srečanje je na Instagramu potrdila tudi Jennifer Aniston in pod fotografijo zapisala: “Dogaja se…” Enako je naredila tudi Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer in Matthew Perry, ki se je pred kratkim šele pridružil popularni platformi.

Do takrat pa lahko slovenski gledalci še vedno uživamo ob ‘Prijateljih’ tako na televiziji, kot na Netflixu!

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

To so trendi, ki nas bodo spremljali to pomlad!