Z nekaj preprostimi triki lahko v hipu poživite svoje stanovanje. Tokrat vam predstavljamo, kateri dodatki za dom so v zadnjem času najbolj navdušili nas!

ZA TOPEL IN TRENDI DOM IZBERITE …

 

Dekorativne grafike #superšik, supersik.si, že od 12,95 €

Želite popestriti dnevno ali otroško sobo, spalnico ali kuhinjo? #superšik ima dekorativno grafiko za vsak okus, če v pestri ponudbi res ne najdete ničesar zase, pa vam jo celo izdelajo po želji! V njihovi spletni trgovini boste našli tudi odlična darila za novopečene starše, mladoporočence ali otroke z motivacijskimi sporočili, ki v vsak dom vnesejo veliko pozitivne energije.

Laterna Cathy, momax.si, 4,99 €

Laterne so v trendu že dalj časa, v Momaxu pa smo našli te prikupne v obliki kaktusa. Na voljo so v različnih barvah, z njimi pa boste odlično okrasili tako vaš balkon kot dnevno sobo ali jedilnico.

Dekorativne lučke Happy Lights – Sangare, smileconceptstore.si, 29,40 €

Dekorativne lučke, ki jih v različnih barvah najdete v spletni trgovini Smile concept store, bodo v vašem domu z romantično svetlobo pričarale pravo atmosfero. Obesite jih lahko nad posteljo, kavč, ali okrog ogledala in tako ustvarite popoln kotiček, v katerem boste z veseljem preživljali čas.

Stenska ura Vanessa, momax.si, 9,99 €

Vsak ima doma uro, a zakaj le-ta ne bi bila nekaj posebnega. Stenska ura Vanessa s srčki je kot nalašč za dekoracijo spalnice, dekliške ali otroške sobe.

Vaza z bakrenim pokrovom, smileconceptstore.si, 36,20 €

Vaza, ki nas je navdušila v trenutku, saj lahko z njeno pomočjo ustvarite unikatne cvetlične dekoracije in tako na prefinjen način poživite jedilno mizo v jedilnici ali klubsko mizico v dnevni sobi.

Lonček Ecoffee Cup Basket Case, goody.si, 14,99 €

Lonček za kavo ali čaj Ecoffee Cup Basket Case, izdelan iz organskih bambusovih vlaken, biorazgradljiv in brez BPA, je ‘must have’ za vsakega ‘eko navdušenca’.  Lončki, ki so izredno trpežni in obstojni, poskrbijo, da pijača v lončku ostane topla kar 1,5 ure. Gre torej za resnično pravi termo lonček, ki je tudi 100 % naraven in na voljo v novi spletni trgovini goody.si.

Namizni prt, hm.com, 19,99 €

Zakaj bi vašo jedilno mizo vedno krasil enobarven prt. Dajte si duška z vzorci in na tak način poživite svoj dom. Tale ‘tropski’ prt smo našli v spletni trgovini H&M, kjer nas je navdušilo kar nekaj kosov.

Pladenj, hm.com, 14,99 €

Če je vzorčast prt za vas preveč drzna izbira, pa posezite vsaj po vzorčastem pladnju, ki bo gotovo navdušil vsakega obskovalca. Tudi tega smo našli v spletni trgovini H&M.

Oglasna deska JAGLAND s stojalom, jysk.si, 2,99 €

Da ne bi česa pozabili, ali da recimo vaš dragi ne bi pozabil v trgovino, napišite sporočilce in ga pripnite na oglasno desko. Le-to boste našli v Jysku.

TUKAJ si oglej še 10 sodobnih kopalnic, ki so nas popolnoma navdušile!