Tudi vi že pogrešate dobro glasbo in poplesavanje ob ritmih? Le nekaj dni nas loči do trenutka, ko bo zaživel nov projekt v virtualnem svetu, ki ga snujejo organizatorji StellarBeat festivala, največjega elektronskega festivala pri nas. AURORA, kot so poimenovali svojo avdio-vizualno galerijo, bo mesečno postregla z LIVE prenosi vrhunskih DJ-ev. Prvi tak se bo zgodil 1. oktobra, na ekskluzivnem rooftopu nad Ljubljano, z legendo slovenske techno scene, DJ UMEKOM.

Aurora
Nočni sijaj čudovite svetlobe se prvič seli v virtualno glasbeno kraljestvo, v katerem lahko doživite edinstveno avdio-vizualno izkušnjo, ki ni vezana na čas, kraj ali ukrepe.

Aurora bo v Sloveniji in drugod po svetu premierno vidna v četrtek, 1. oktobra, ko bo zasijala na ekskluzivni Playboy zabavi. Otvoril jo bo pionir slovenske techno scene, DJ UMEK, na rooftopu nad Ljubljani.

Najbolj poznan slovenski DJ se lahko pohvali s številnimi nagradami za najboljšega techno artista in tudi tem, da je na slovenski techno sceni že dobrih 27 let in še vedno premika meje te glasbene zvrsti.

Aurora na voljo vsem, zabave in plesnih ritmov željnih, glasbenim navdušencem Prvi utrinki Aurore bodo vidni vsem, ki jo bodo želeli spremljati na njeni spletni strani  ali družbenih omrežjih. Prvi dogodek bo za ogled na voljo tudi na družbenih omrežjih partnerjev Adria Media Ljubljana, Hit Radio Center in Eventim SI.

Nov projekt prihaja izpod rok snovalcev največjega elektronskega festivala pri nas, StellarBeat, ki je v zadnjih štirih letih v Slovenijo pripeljal številne, svetovno znane DJ zvezde, od Robina Schulza, Timmy Trumpeta, Fedde Le Granda, Claptona do Sigale, Davida Moralesa, Buraka Yeterja, Fernande Martins in drugih. Festival je vsako leto privabil več tisoč obiskovalcev, lani so jih našteli 15 tisoč. Vsako leto obiskovalcem ponudijo nekaj več, letos sta bila glavni zvezdi #1 DJ-ja na svetu, Dimitri Vegas in Like Mike, a sta zaradi pandemije prestavljena na prihodnje leto.

Potopite se v kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči tudi vi!