Na otoku Majorka lahko dopustniki in domačini vsako pomlad uživajo v izjemnem dišavnem doživetju: ko so nasadi pomarančevcev v dolini Sollér v polnem cvetu, je zrak nasičen s prefinjeno aromo belih cvetov.

Njihov poživljajoči vonj je bil izjemno zaželen že pri Arabcih, ki so prinesli ta agrum s Kitajskega v Evropo. Eksotična drevesa so hitro dobila svoje mesto v oranžerijah evropskih kraljevih dvorov – vendar tudi tu ni bil v središču zanimanja sadež. Ko so pomarančevci zacveteli, so se ljudje lagodno sprehajali skozi rastlinjake, podobne palačam, in se prepustili učinku njihovega vonja.

Poživljajoči občutek pomladi in svežine, ki nam ga pričara prefinjeni vonj cvetov pomarančevca, lahko odslej doživimo vsak dan. Novi NIVEA Orange Blossom losjon za telo združuje preizkušeno NIVEA nego in poživljajoče lastnosti edinstvenega vonja.

Gre za živahno kombinacijo, sestavljeno iz cvetov pomarančevca, nežnih odtenkov vrtnice in sveže citrusne note mandarine. Kanček toplih, lesnih not poskrbi za kremast zaključek dišave.  Formula za intenzivno, blagodejno 48-urno vlažilno nego se hitro vpije in združuje NIVEA serum za intenzivno nego z dragocenim avokadovim oljem naravnega izvora.  Zagotavlja sijočo kožo in dolgotrajen občutek voljne kože z vonjem, ki prebudi čute in vam lahko podari poživljajoč trenutek dobrega počutja.