Ta petek se je v Rovinju začelo snemanje hollywoodskega filma The Hitman’s Wife’s Bodyguard.

Ryan Reynolds navdušen nad Hrvaško! (Foto: instagram)

V filmu, ki v kinematografe prihaja prihodnje leto, nastopajo številna znana imena, med drugim tudi Samuel L. Jackson (70), Salma Hayek (52) in Ryan Reynolds (42), prav slednji pa je nad Hrvaško popolnoma navdušen. Čeprav so s snemanjem, ki bo trajalo 49 dni, šele začeli, je na instagramu namreč že objavil “selfie”, zraven pa šaljivo zapisal: “Če te lahko kjerkoli večkrat zaporedoma udarijo v obraz … priporočam Hrvaško. Zelo mi je všeč!”

Foto: Instagram

Kot je razvidno iz fotografij, ki jih je priljubljen 42-letni igralec objavil na instagramu, si je med snemanjem filma vzel tudi odmor. Le-tega je izkoristil za snemanje oglasa za znano znamko gina, na katerem pa ga je spremljala tudi soproga Blake Lively.

Kot še poročajo tuji mediji, naj bi nekaj odlomkov filma posneli posneli tudi v Zagrebu, Rijeki in Karlovcu, sicer pa naj bi snemanje potekalo še v Italiji, Bolgariji in Veliki Britaniji. V odmeven hollywoodski projekt je trenutno vključenih že več kot 220 hrvaških filmskih delavcev, v nadaljevanju pa naj bi se jih priključilo še več kot 760.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Se še spominjate pevke Kylie Minogue? POGLEJTE, kako je videti danes, ko ima že 50 let!