Kot piše portal »Croatia Feeds«, je fjako »enostavno doživeti, a težje razložiti«. Skandinavci temu življenjskemu slogu pravijo »hygge«, Američani in Britanci rečejo »relax«, v Dalmaciji pa so ga poimenovali »fjaka«. To je sprostitev telesa in duše, da lahko doživite življenje na plaži z vsemi čutili. To je sladko brezdelje, ki vas postavlja v višje stanje duha. Najboljše sestavine za to pa so: sonce, morje in Mistral Beach Club.

Split je čudovito zgodovinsko in hkrati moderno mesto na dalmatinski obali, kjer se v hotelu Radisson Blu Resort & Spa, nahaja Mistral Beach Club. Klub, ki zna potešiti hrepenenja in gostu pusti, da doživi in živi ‘fjako’. Prav to ga  ločuje od drugih plažnih klubov na Jadranu.

Bi radi čim hitreje razumeli »fjako«? Najboljši način za to je, da čim prej izkusite stanje popolne notranje umirjenosti in spokojnosti. Tisti bolj neučakani pa vablljeni v Beach Club, kjer lahko »fjako« enostavno doživite. Klub ima nešteto prednosti: osvežujoče morje s prijetnimi valovi, ki odnašajo naše skrbi, in svež morski vetrič, ki nežno boža našo kožo. V sredini vam bar ponuja okusne, poletne dobrote, DJ pa vam v spremstvu servisne ekipe z ustnic prebere vse (glasbene) želje. Ležalniki in sedežne garniture Cabañas ponujajo največ udobja in vas vabijo na sončenje. Razvajanje na sedežnih garniturah Cabañas poteka takole: voda, brezalkoholna pijača in svež, barvit krožnik s sadjem. Tisti pa, ki imajo radi mehurčke, lahko izbirajo med različnimi vrstami šampanjca. Skratka: v klubu Mistral zagotovo ne boste žejni. Obenem pa je potrebno omeniti še vino rosé iz Provanse.

Naj vas razvaja sonce. Osvežite se in zaplavajte v morju. Vzemite si čas za dremež na enem od  udobnih ležalnikov. Okrepčajte se z okusnimi dobrotami iz naše kuhinje. Prisluhnite zvokom DJ-ja in naj vas usposobljeni terapevti razvajajo z zasluženo masažo v Cabañi.

Kaj vas pričakuje v klubu Mistral Beach Club:

6 Cabañas on the Rocks
12 VIP Sunbeds
208 udobnih ležalnikov
80 Lounge Areas
1 ekskluzivna Cabaña za masaže

odprto vsak dan od 10. do 18. ure

Brez skrbi! Vzdržujejo se zelo visoki higienski standardi. Dezinfekcija je na voljo na večini mest. Kot hotelski gost boste brisačo za plažo prejeli že v hotelu Radisson Blu Resort & Spa ali pa najkasneje neposredno v klubu Beach Club. Garderobe, urejene umivalnice in tuši so pri njih stalnica.

Osebno priporočilo: Kaj početi, ko se znoči? Staro mestno jedro je oddaljeno 30 minut hoje. S taksijem pa vožnja traja približno 7 minut. Mesto je nadvse živahno z dalmatinskim pridihom in mediteransko gostoljubnostjo. Tisti, ki raje ostanejo »doma«, pa bodo (kulinarično) uživali v restavracijah Radisson Blu Resort & Spa. Svojo večerno pijačo lahko spijete kar na terasi s čudovitim pogledom na Jadransko morje.