Verjetno, vsaj na Zahodu, ne obstaja ženska, ki si ne bi ogledala vsaj ene epizode priljubljene nanizanke Sex v mestu, po kateri so posneli še dva zelo gledana filma. In čeprav smo vsi že nestrpno pričakovali film številka 3, le-tega ne bo!

“Konec je … ne bomo posnele še tretjega filma,” je za Extra povedala Sarah Jessica Parker in nadaljevala: “Tudi jaz sem razočarana. Scenarij za tretji del je bil namreč čudovit, smešen, vesel, hkrati pa srce parajoč. Ni samo škoda, da ne bomo upovedali te dobro napisane zgodbe, temveč smo razočarali tudi občinstvo, ki si je zares želelo ta film.”

Filma ne bodo posneli zaradi 61-letne Kim Cattrall, ki je v nanizanki in filmu upodobila Samantho Jones, najbolj drzno in emancipirano vlogo izmed četverice prijateljic, vedno oblečenih po zadnji modi. Le-ta naj bi po poročanju tujih medijev imela previsoke zahteve, prav tako pa si snemanja za razliko od ostalih igralk pravzaprav ni želela. “Od Samanthinega lika sem se ogromno naučila. Bila je moj heroj, a želim manj delati, kot sem pretekla leta in si odpočiti. Želim si manj hektično življenje. Moja odločitev je odsev tega, kjer se trenutno nahajam v življenju in če ne bi poslušala sebe, bi bila nesrečna. Upam, da boste razumeli,” je ob tem še dodala Kim.

View this post on Instagram

Have a FABULOUS 4TH!

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Razočarana pa je tudi nad odnosom soigralke Sarah Jessice Parker: “Zelo nenadavno se mi zdi, da mediji poročajo tako negativno o moji odločitvi, čeprav že skoraj leto dni govorim, da ne bom posnela tretjega filma. Sedaj pa sem po novem preveč zahtevna oziroma diva. Zdi se mi, da bi lahko bili ustvarjalci serije in filma, še posebej pa Sarah Jessica Parker, nekoliko bolj prijazni. Res mislim, da bi lahko bila Sarah bolj prijazna. Ne vem, kaj je narobe z njo, res ne, no, saj nikoli nisem.”

View this post on Instagram

#sexandthecity#fashion#samantha#carry#friendship

A post shared by Designer's Diary🇬🇧 (@designer_london0818) on

Cattrallova pa je na to, zakaj ne želi posneti še enega filma, odgovorila tudi oboževalcu na instagramu, in sicer je napisala: “Ne morem. Moje srce več ni na tem mestu. S svojim življenjem sem šla naprej. 61 let ni enako kot 53 ali 41.”

No, mi jo razumemo in hvaležni smo ji za vse dobre epizode Seksa v mestu!

 

Write A Comment