Če spremljate družino Kardashian-Jenner, potem gotovo veste, da 20-letna Kylie Jenner rada preživlja čas na socialnih omrežjih, še raje pa objavi kakšen selfie. Na instagramu ji sledi kar 98,4 milijona sledilcev, odkar pa so mediji začeli poročati o njeni domnevni nosečnosti, je zvezdnica prenehala objavljati nove fotografije. Seveda njen profil ni prazen, a namesto selfijev se je osredotočila predvsem na posel – svojo kozmetično znamko Kylie Cosmetics in pa razna sodelovanja z drugimi blagovnimi znamkami. Tu in tam objavi še kakšen #throwback, veliko manj aktivna pa je tudi na snapchatu.

“Kylie trenutno uživa v svojem zasebnem življenju, stran od soja žarometov in socialnih omrežij. Odkar je zanosila, kar žari, še nikoli ni bila srečnejša, kljub temu pa je zaenkrat še nekoliko negotova glede svojega telesa, ki se je že začelo spreminjati,” je za Hollywood Life še povedal vir iz bližine družine.

Kylie Jenner, Instagram

V kolikor je Kylie zares noseča, otroka pričakuje s svojim pet let starejšim fantom, raperjem Travisom Scottom, tuji mediji pa še poročajo, da si je sicer vedno želela postati mlada mama, vendar nosečnost naj ne bi bila načrtovana. Slavni par naj bi za otroka prav tako že nabavil luksuzno zibelko in nekaj dizajnerskih oblačil.

Write A Comment