Poleg tega, da velja za najmljašo ‘self-made’ milijarderko na svetu, je Kylie Jenner tudi skrbna mama.

Kylie in Stormi (Foto: @kyliejenner, instagram).

Najmlajša izmed sester Kardashian-Jenner je v zadnjih nekaj letih dokazala, da je po mamadžerki Kris Jenner podedovala poslovno žilico. Priljubljenost na družbenih omrežjih je s pomočjo lastne blagovne znamke ličil Kylie Cosmetics, ki ji je letos dodala še druge lepotne negovalne izdelke, pretvorila v milijardo. Čeprav ima šele 21 let, je po imetju že prehitela vse sestre, lani februarja pa je postala še mama. In kljub temu da vodi zelo uspešno podjetje, Kylie Jenner poskuša preživeti čim več časa s Stormi, ki je 1. februarja praznovala 1 leto. Za malčico oziroma ljudi, ki pridejo z njo v stik, pa je postavila kar nekaj strogih pravil, od katerih ne odstopa.

Nobenih telefonov

V bližini Stormi Webster Kylie Jenner ne dovoli telefonov. Za vse goste, ki si želijo videti Stormi, velja, da morajo ob vhodu v njihov dom telefone pustiti pri varnostni službi. Nazaj jih dobijo, ko zapustijo domovanje Kylie Jenner, zvezdnica pa želi na ta način preprečiti, da bi kakšna fotografija Stormi prišla v napačne roke.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Sicer pa tudi Stormi ne sme preživeti preveč časa ob kakršnih koli elektronskih napravah. Čeprav jo nemalokrat vidimo na kakšnem posnetku Kylie Jenner, je Travis Scott v enem izmed intervjujev razkril, da Stormi ne gleda televizije, prav tako pa ima omejen čas, ko je lahko v stiku s telefonom.

Seznam dovoljenih gostov

Ne samo, da morajo vsi, ki so ob obisku Kylie Jenner v stiku s Stormi, svoje telefone pustiti pri vratih, le-teh je na splošno zelo malo. Kylie Jenner je že pred rojstvom Stormi Webster namreč oblikovala seznam ljudi, ki lahko na njihovem domu obiščejo Stormi Webster. Na tem seznamu je le nekaj najboljših prijateljev Kylie Jenner ter ožji družinski člani. Seveda pa je z njega izpadla nekoč najboljša prijateljica Jordyn Woods.

Varuške morajo oboževati pse

Ne, če želiš biti varuška Stormi Webster, ni dovolj, da obvladaš čuvanje in vzgojo otrok, pomembno je tudi, da rada preživljaš čas v družbi štirinožnih prijateljev. Morda ne veste, a Kylie Jenner je lastnica kar 7 psov, ki so bili nekoč zvezde njenega instagrama, sedaj pa je to vlogo prevzela Stormi. Kylie pa je svojim varuškam postavila še eno nenavadno pravilo, in sicer ne smejo v bližini Stormi nikoli nositi nakita. Na ta način namreč želi preprečiti, da bi bile njene varuške žrtve tatov, kot je bila denimo v Parizu Kim Kardashian.

Dober imunski sistem in čiste roke

Kot poročajo viri iz njene bližine, naj bi bila mlada mamica Kylie Jenner kar nekoliko obsedena s čistočo, odkar je na svet prijokala Stormi. Ko je bila še novorojenček, so si obiskovalci morali nadeti medicinske maske, še vedno pa si morajo vsi, ki so v stiku s Stormi, pred tem umiti roke. Ker se menda boji bacilov, je Kylie s Stormi kar najraje doma, na svojem razkošnem in varnem posestvu.

View this post on Instagram

My Malibu baby 🌴💗

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Samo pozitivna energija

Kot poroča The Talko, si Kylie želi, da bi bili vsi, ki obiščejo Stormi, dobre volje, saj želi hčerko v mladih letih obvarovati negativne energije. Kako točno nadzoruje misli drugih, sicer ne vemo, a očitno želi Stormi vzgajati v pozitivnem okolju. Viri iz njene bližine še poročajo, da se s Stomi le redko odpravi na javna mesta, predvsem zato, ker so okrog nje vedno številni oboževalci in paparaci, hčerko pa želi obvarovati pred tovrstnim stresom.

TUKAJ si oglej še, kako se odzove Stormi, če ne dobi dovolj pozornosti od mame Kylie Jenner.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

POGLEJ, kako je Travis Scott presenetil Kylie Jenner!