Če se želite že vnaprej izogniti strtemu srcu, potem je dobro vedeti, da nekatera nebesna znamenja pač ne gredo skupaj. A četudi se vam to zgodi, vedite, da so razhodi za vsakogar težki, pomagajo pa zmeraj pogovori s prijatelji, ukvarjanje s hobiji ter pohodi v naravo.

In če morda iščete nek znak iz vesolja, tukaj je znak, ki vam bo najverjetneje zlomil srce, glede na vaše astrološki znamenje.

Oven & oven

Ovni so močni in radi sami sebe postavljajo na prvo mesto. V ljubezenskih razmerjih so znani po svoji strasti in električnosti, vendar se zgodba med ovnom in ovnom lahko konča tragično, ko tekmujejo drug proti drugemu in se želijo nadvladati.

Bik & tehtnica 

Biki so zadržani, radi ostajajo doma in se najbolje počutijo, ko jim je domače in udobno, veliko pa se posvečajo tudi svoji rutini in navadam. Nasprotje so zelo družabne tehtnice, ki obožujejo čas preživet s prijatelji in družino. Medtem, ko obema znakoma vlada Venera, se bosta zmeraj prepirala o tem, kako preživeti zmenke.

Dvojčka & rak 

Dvojčka je zračni znak, ki se rad smeji in igra ter ničesar ne jemlje preresno. Vodni znak rak pa je tisti, ki potrebuje globoke čustvene pogovore, predanost in veliko stabilnosti. Čeprav se lahko dvojček ZELO zaljubi v aka, pa se bodo vedno borili z ravnotežjem med zabavo in čustvi.

Rak & škorpijon 

Kaj dobite, ko dodate še več vode, v že tako poln kozarec vode? POPLAVO! Raki so nežni, čuječi in jim je vseeno, kdo vse to ve. Njihova čustvena globina je ena izmed njihovih najboljših lastnosti, pa vendar, razmerje z vodnim znakom škorpijonom je lahko preprosto preveč, za čisto vse vpletene.

Lev & kozorog

Čeprav lahko lev začuti neverjetno zagledanost in ljubezen do ambicioznih kozorogov, to na dolgi rok pomeni preveč tekmovalnosti. Lev je namreč rad v središču pozornosti, in si od partnerja želijo, da bodo z njimi praznovali malenkosti in ne tistega, ki gleda samo naprej.

Devica & strelec

Devica je oseba z načrtom, ki potrebuje nekoga zanesljivega, ob katerem se bo počutila varno. Pustolovec strelec je sicer na začetku lahko zaradi svojega avanturističnega duha zelo privlačen, a čez čas bo devica potrebovala nekoga, ki je bolj natančen in strikten.

Tehtnica & rak

Tehtnica želi svojo ljubezen deliti s prijatelji in družino, rak pa želi ostajati sam in razvijati globljo osebno povezanost. Čeprav imajo lahko globoke občutke drug do drugega, tehtnice se lahko zmedejo in so na koncu ranjenje z načinom, kako jim rak izraža svojo ljubezen.

Ribi & oven

Ribi so intuitivne in čustvene, potrebujejo čas, da resnično razumejo svoje občutke in se rade gibajo počasneje. Čeprav jih privlači moč ovnov, se bodo v dolgoročnih odnosih lahko počutili potisnjeni v nekaj, samo da bi dosegli njihovo odločnost.

Vodnar & kozorog

Čudoviti vodnar rad počne stvari po svoje, cenijo svobodo in potrebujejo partnerja, ki jih bo podpiral pri njihovih odločitvah. In čeprav jim kozorog lahko daje občutek stabilnosti, se bo vodnar verjetno počutil nerazumljenega zaradi kozorogove predanosti pravilom in tradiciji.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Pomivalni stroj ni samo za posodo, temveč tudi za ostale stvari.