Tako skoraj 50-letni J.Lo uspeva ohranjati mladosten videz

Težko je verjeti, a pevka Jennifer Lopez bo letos poleti prav zares praznovala že 50. rojstni dan.

Foto: @jlo, instagram

Latino diva Jennifer Lopez bo 24. julija letos upihnila že 50. svečko na rojstnodnevni torti. In čeprav je marsikatera zvezdnica, tudi zahvaljujoč umetni kirurgiji, videti mlajša, kot v resnici je, bi J.Lo, ki je tudi mama dvojčkov, pripisali vsaj 20 let manj. Kako ji uspeva?!

View this post on Instagram

Island vibezzz… 🏝 #vacaciones

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Simpatična pevka je tujim medijem izdala kar nekaj skrivnosti, povezanih z njenim življenjskim stilom. Večkrat je denimo že poudarila, da se izogiba predelani hrani, tudi kruhu in čokoladi, prav tako pa je nikoli ne boste srečali v McDonaldsu. Raje kot umeten hamburger si namreč privošči lososa in solato, ki se na njenem krožniku znajdeta najbolj pogosto, sicer pa obožuje tudi brokoli, prapriko in bučke. Prehranjuje se večkrat na dan, tudi med obroki, vendar se izogiba nezdravim prigrizkom. Namesto slednjih si za malico raje privošči sadje ali zelenjavo. V enem izmed intervjujev je tudi dodala, da poskuša vsak dan večerjati skupaj z otrokoma, in sicer med šesto in sedmo.

A priljubljena pevka ni pazljiva le pri prehrani, temveč veliko prostega časa preživi tudi v telovadnici. Tja se odpravi vsaj trikrat na teden, najraje pa trenira zjutraj, saj ima čez dan veliko obveznosti. Njene vadbe, ki jih včasih opravlja tudi skupaj s svojim partnerjem Alexom Rodriguezom, so raznolike, in sicer jih sestavljajo tako vaje z utežmi kot kardio trening.

In še ena posebnost? J.Lo je že večkrat povedala, da bi najraje spala kar 10 ur na dan, a ker to zaradi vseh obveznosti pogosto seveda ni mogoče, si obvezno privošči vsaj 7 do 8 ur spanca.

Ni kaj, Jennifer zares lepo skrbi za svoje telo in duha, pridno pa se izogiba tudi soncu, alkoholu, cigaretam in kavi.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TUKAJ preverite še, kdaj je najboljši čas za trening!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.