Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so popestrili dan otrokom iz vrtca Pod gradom, ustvarjalno druženje pa je zaznamovala tudi dobrodelna nota.

Produkcijska hiša Omega Production in Planet TV sta vrtcu Pod gradom podarila vrednostni bon v vrednosti 2 tisoč evrov, ki bo otrokom iz socialno ogroženih družin omogočil letovanja, dogodivščine na kmetiji, obiske gledališča, muzeja in še kaj. Dobrodelni gesti se je pridružil tudi ljubljanski hotel Intercontinental, ki je otrokom razveselil z igračami.

“Navdušeni smo, da lahko sodelujemo tudi pri dobrodelnosti, otroci so nas naravnost prevzeli,” so se strinjali tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija, ki so se z otroci tudi družili in skupaj z njimi ustvarjali. “Druženje in risanje je pustilo pečat ne le na tekmovalcih in ekipi, ampak tudi v otroških očeh, kar je neprecenljivo,” je ob tem povedala kreativna producentka Lili Rodošek.

Tekmovalci v šovu The Biggest Loser Slovenija pridno izgubljajo kilograme in bližamo se velikemu finalu, ki bo že v petek, 8. junija. Zadnje izzive, skušnjave in preizkušnje pred tehtnico spremljajte od torka do petka ob 21. uri na Planet TV.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Približuje se tekaški dogodek leta, na katerem ne smeš manjkati!