V parfumski hiši Betty Barclay so poskrbeli, da bo ljubezen tudi dišala.

Morda bo sreča za valentinovo naklonjena prav tebi, zato sodeluj v nagradni igri na Facebooku in Instagramu.

Betty Barclay Tender Love

Ljubezen je kot nežna rastlina, ki želi biti negovana. Pri tem je težko kaj bolj čarobnega kot videti, kako zacvetijo in vzbrstijo prvi popki: to je začetek čarobnega časa! Betty Barclay Tender Love – dišava, ki vsakemu trenutku vliva romantiko in veselo zaupanje.

nežno – igrivo – ženstveno

Romantična kompozicija dišave se odpira s svežo lahkotnostjo bergamotke in mandarine. V srcu dišave se razgrinjajo cvetlične note, ki vabijo v sanjski svet. Frezija, ki je vključena tudi v klasično dišavo Betty Barclay Tender Blossom, je dopolnjena z ljubkimi cvetovi jasmina. Kompozicija dišave se zaključi z mehko noto iz ambre in mošusa.

Betty Barclay Love Collection

Ljubezen je navzoča povsod, saj nas spremlja v vsakem starostnem obdobju in v vsaki življenjski situaciji – čudovita inspiracija za linijo dišav Betty Barclay Love Collection. Vsaka od treh dišav se dotakne srca in čutil na svoj način in vsako žensko obda z auro romantike in sreče.

Aromatično-cvetlične zgornje note poskrbijo za izjemno svežino. Odvisno od dišave se nato razvijejo lahke ali intenzivnejše romantične komponente. Osnova očara s čutno-toplo noto – vse sestavine skupaj ustvarijo dišave, ki poskrbijo za hitrejše utripanje srca in vzbudijo občutek sreče!

Betty Barclay First Love je nežna, igriva dišava, ki nas spomni na prvo ljubezen.
Betty Barclay In Love obudi spomin na strastno romantiko in večne metuljčke v trebuhu.
Betty Barclay Everlasting Love je dišava velikih čustev, ki so prisotni celo življenje.