Če bi morali izbrati leto, ko res potrebujemo valentinovo, je to zagotovo letos. Čeprav se je običajna zamisel o zmenkih zaradi pandemije popolnoma spremenila, tudi letos obstajajo zabavni in varni načini praznovanja. Samo poskrbite, da boste dobro oblečeni!

Sprehodite se po najbližjem parku

Vsako mesto ima vsaj en park, po katerem se morda že dolgo niste sprehodili. Presenetite svojega partnerja in se sprehodita po uhojenih poteh. Če ste nekoliko drzni, pojdite pred sprehodom v park in skrijte steklenico penine in kozarce ter si privoščite kozarec ali dva kar tam!

Pojdite se sankat!

Je lahko še kaj bolj romantičnega kot ljubezen na snegu? Valentinovo je cel dan, zato ga dodobra izkoristite. Dopoldan se lahko tako odpravite na bližnji hrib in se spustite s sankami. Zraven si vzemite malico in na snegu nazdravite s penino!

Pripravite si lov na skriti zaklad

Če niste radi pri miru in vam romantična večerja nič kaj ne diši, si s partnerjem pripravite lov na zaklad. Ali pa prebudite otroka v sebi in se pojdita skrivalnice v naravi! Zraven lahko povabita še kak par, da bo bolj zabavno.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

6 načinov, kako si pripraviti valentinovo praznovanje doma