VIDEO: Spice Girls se uradno vračajo

Skupina Spice Girls, ki je svoj uspeh doživela v 90ih, se ponovno vrača na odrske deske, in sicer s turnejo po Združenem kraljestvu. A tokrat bodo pele le štiri, Mel B, Emma, Geri in Mel C, Victoria Beckham se glasbeni skupini tokrat ne bo pridružila.

Če že dolgo razmišljate o obisku Velike Britanije je sedaj pravi čas za nakup letalskih vozovnic. Zakaj? Ker se s turnejo po Združenem kraljestvu vrača priljubljena zasedba Spice Girls! 1. junija bodo dekleta pričela s turnejo v Manchestru ter nadaljevale v Coventryju, Sunderlandu, Edinburghu, Britstolu in nato končale v Londonu. Skupino bo spremljala tudi nadarjena pevka Jess Glynne.

Skupini pa se tokrat ne bo pridružila Victoria Beckham, ki se je po pevski karieri zatekla v modne vode in sedaj vodi uspešno modno znamko. Turnejo bi naj izpustila prav zaradi svojega posla. “Biti del skupine Spice Girls je bil zelo pomemben del mojega življenja in dekletom želim veliko ljubezni in zabave na prihajajoči turneji. Vem, da bodo uprizorile neverjeten šov in da se bodo oboževalci imeli čudovito,” je povedala Victoria Beckham.

Ko so Spice Girls oznanile, da se združujejo za ponovno turnejo, so oboževalci po vsem svetu najverjetneje že pričeli z iskanjem vstopnic, a zmagovalka je vsekakor pevka Adele, ki ni skrivala svojega navdušenja. Pod fotografijo, ki jo je delila na svojem instagram profilu, je zapisala: “HA! Tako se počutim sedaj! JAZ SEM PRIPRAVLJENA!” ⤵️⤵️

MORDA VAS ZANIMA TUDI…

POGLEJ, kje je svojo dekliščino praznovala bodoča gospa Jonas!

No Comments Yet

Komentiranje je onemogočeno

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.