Vpadljiva Moschino kolekcija za H&M kmalu na voljo

Vsi ljubitelji ekstravagantnega in odštekanega Jeremyja Scotta, ki je vrsto let sodeloval z znamko Adidas Originals, bodo kmalu prišli na svoj račun, saj kreativni direktor Moschina vstopa v svet ulične mode. Skupaj s švedskim gigantom, znamko H&M, so namreč že spomladi napovedali, da na njihove police prihaja kolekcija izpod rok Scotta.

Kolekcija Moschino x H&M bo od 8. novembra na voljo na spletu ter po izbranih trgovinah po vsem svetu. Pred nekaj dnevi so na družbenih omrežjih H&M delili kolekcijo, ki jo je zanje ustvaril Scott. Gre za kolekcijo, v kateri se prepletajo barve, materiali, zanimivi dizajni in risani junaki. V ‘lookbook-u’ je moč opaziti tudi Jeremyjeve prijatelje, o tem pa je modni oblikovalec dejal: “Kadar koli kreiram, mislim na svoje prijatelje. Moschino H&M lookbook je kot zabava, na kateri proslavljamo vse zabavno, kreativnost ter energijo ljudi in kolekcijo.”

Kolekcija MOSCHINO x H&M:

V kolekciji so se tako znašli tudi puhovka z bleščicami, katere cena se giblje okrog štirih stotakov, pa usnjena jakna z zlatimi verigami, za katero bo potrebno odšteti še nekoliko več, so pa na voljo tudi majice oziroma ‘T-shirti’, ki stanejo okrog 30 evrov. Kljub cenam pa je treba poudariti, da je Jeremy Scott ime, ki ustvarja drugačno in ekscentrično modo, tako da vsem ljubiteljem znanega kreatorja ne bo preveč težko odšteti kakšen evro več.

Pri švedski modni hiši so za družbena omrežja ustvarili tudi giphy, s čimer so kolekcijo še bolj približali svoji ciljni publiki, saj jih lahko nato uporabljajo na svojih profilih in skupaj z njimi nestrpno pričakujejo novo kolekcijo.

Modna hiša Moschino se tako pridružuje občudovanja vredni zgodovini sodelovanj H&M-a s priznanimi modnimi oblikovalci in znamkami, kot so denimo Balmain, Marni, Kenzo in Versace.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Že veš, na katero obutev to jesen prisega pevka Severina?

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.