Starši, pozor! V sodelovanju s papirnicami Office&More ter ob podpori Zveze prijateljev mladine Slovenije je v mesecu februarju zaživel projekt, v okviru katerega bodo otrokom v stiski podarili večje število setov barvic Jolly. 

Žal tudi v Sloveniji veliko otrok živi pod pragom revščine in si marsičesa, kar je drugim otrokom samoumevno, ne morejo privoščiti. V to kategorijo denimo spadajo tudi nove in kakovostne barvice, zato so se pri blagovni znamki Jolly odločili, da otrokom v stiski na obraz narišejo nasmeh.

Ves februar in marec boste ob vsakem nakupu enega izmed setov barvic Jolly (12 ali 24 barvic) enak set podarili otroku v stiski.

Projekt je zasnovan na način, da boste v njem sodelovali kupci v kateri koli izmed papirnic Office&More po vsej Sloveniji. Ves februar in marec boste namreč ob vsakem nakupu enega izmed setov barvic Jolly (12 ali 24 barvic) enak set podarili otroku v stiski. Ob nakupu barvic boste iz škatlice, v katerem bodo imena otrok, ki potrebujejo pomoč, izvlekli ime otroka, ki bo postal srečni lastnik seta barvic. Vsi tako darovani seti barvic bodo predani Zvezi prijateljev mladine Slovenije, kjer jih bodo otrokom tudi razdelili.

Risanje in barvanje sta dve izmed osnovnih kreativnih možnosti otroškega izražanja. Otroci neizmerno uživajo ob uporabi barvic Jolly, ki so na našem trgu ena izmed najkakovostnejših blagovnih znamk barvic z dolgoletno tradicijo.

Plemenitimo drug drugega s podarjanjem. Narišimo drug drugemu na obraz nasmeh.

Poleg spodbujanja kreativnosti pa je v današnjih, za marsikoga kar pretrdih časih, neizmerno pomembno tudi razvijanje empatije do soljudi, ki niso tako srečni, kot smo sami. Pri podjetju Jolly, papirnicah Office&More ter Zvezi prijateljev mladine Slovenije se tega dejstva dobro zavedajo, zato želijo, da bi v sodelovanju z vami, kupci barvic Jolly, razveselili čim več otrok in jim, čeprav z malenkostjo, dali občutek, da nikakor niso sami. Hkrati bi s projektom radi poudarili, da je delati dobre stvari zares dobro. Dobro tako za tistega, ki pozornost prejme, kot za tistega, ki jo podari.