Ljubiteljice ličenja, pozor! NIVEA je za vas ustvarila edinstven roza dvofazni negovalni odstranjevalec ličil, ki zelo temeljito, nežno in hitro odstrani tudi vodoodporna ličila na predelu okrog oči.

Že na prodajnih policah!

Roza je trendi!

Roza se je vrnila kot meteorit. Vanjo so od glave do pet odete največje svetovne zvezdnice, kot so Gigi Hadid, Alexa Chung in Emily Ratajkowski. V raznovrstnih roza odtenkih vse pogosteje vihrajo tudi lasje, ne le na modnih brveh in pri zvezdnicah, temveč tudi na ulicah. Roza, ki je pravzaprav bledi odtenek rdeče, je dobila ime po cvetu. Raziskave so pokazale, da jo v zahodnem svetu največkrat povezujemo s šarmom, sladkostjo, čistostjo, ženstvenostjo, romantiko in nežnostjo.

Nežna moč roza odstranjevalca ličil NIVEA

Zdaj lahko roza kraljuje tudi v vaši kopalnici in pri vsakodnevnem odstranjevanju ličil. Novi, nadvse nežni dvofazni negovalni odstranjevalec ličil NIVEA, ki je posebej zasnovan za kožo okrog oči, je namreč privlačne roza barve, ki se, ko ga pretresemo, pomeša z brezbarvnim delom vsebine. Zabaven trenutek, ki te zlahka zasvoji! Odstranjevalec povsem nežno odstrani tudi vodoodporno maskaro in ličila, pri tem pa neguje občutljivo kožo okrog oči.

Preprosta uporaba

Dvofazni negovalni odstranjevalec ličil NIVEA dobro pretresite, nanesite na blazinico vate in enostavno odstranite ličila od notranjega proti zunanjemu kotičku oči. Drgnjenje ni potrebno, izdelek pa je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Prepustite se nežnosti, naj vaše oči razvaja roza negovalni odstranjevalec ličil NIVEA.

 

NAGRADNA IGRA

Na našem facebook profilu je od ponedeljka, 19. februarja do sobote, 24. februarja 2018 potekala nagradna igra za nov dvofazni negovalni odstranjevalec ličil NIVEA. Nagrajenko, ki je objavljena spodaj, naprošamo, da nam na info@vibe247.net ali v inbox na facebooku posreduje svoje podatke.

NAGRAJENKA:

Ljiljana Solenički