Zakaj znamka Victoria’s Secret izgublja kupce?

Nekoč daleč najbolj zaželena znamka spodnjega perila deležna vedno več kritik.

Foto: Victoria’s Secret

Čeprav so pri znamki Victoria’s Secret tudi letos pripravili veliki modni šov s svojimi znanimi angelčki in priljubljenimi supermodeli, pa znamki upada prodaja, prav tako se zapirajo nekatere trgovine.

Kritiki nekoč priljubljeni znamki očitajo, da se zadnjih 10 let pravzaprav ni spreminjala ter da niso stopili v korak s časom. Medtem ko se je v ZDA v zadnjih letih pojavilo kar nekaj novih znamk spodnjega perila, ki poleg elegantnega videza svojim strankam ponujajo tudi udobje in nekateri celo vmesne/polovične številke, pa Victoria’s Secret še vedno ponuja neudobne modrčke, v katerih je težko zdržati 8 ur v službi. Cene so še vedno visoke, napredovala pa nista ne dizajn in ne udobje. Ženske v ZDA so zato že začele posegati po drugih znamkah, zaradi visokih cen pa so sedaj začeli izgubljati še najstnice, ki so nekoč prisegale na njihovo znamko Pink.

Promocija nedosegljivih lepotnih idealov

Poleg naštetega znamki Victoria’s Secret očitajo tudi, da so v letu 2018, ko se večina drugih znamk na trgu trudi poudarjati raznovrstnost, na svojo slavno modno brv spet poslali samo dolgonoge lepotice brez grama maščobe. Mnogi se sprašujejo, kaj s tem sporočajo? Ali so lahko zapeljive le zelo vitke žeske, ki se jim med hojo po modni pisti vidijo prav vse kosti? Znamka ima na instagramu sicer še vedno več kot 60 milijonov sledilcev, a že lanski modni šov si je ogledalo občutno manj gledalcev kot leta prej, letos pa so se komentatorji na družbenih omrežjih spraševali tudi, ali so se z izbiro dodatkov za na pisto vrnili v devetdeseta? To se sprašujemo tudi mi.

MORDA  BI VAS ZANIMALO TUDI ….

TUKAJ preverite še, zakaj kraljica ni zadovoljna z izbiro oblačil Meghan Markle.

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.